2777
2789
عنوان

خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 23 پست
ای وای چقد نگران کننده  بنظرم بستریش کنین بخدا یه مدت تحت درمان دوباره برمیگرده پیش بچه هاش ا ...

ن خیلی بده بستری بشه بش قرص اعصاب میدن بردیمش مغز و اعصاب مشکلی تو سرش نداره بیشتر از نظر روحی مشکل داره و البته همزاد داره انگار 

خیلی بده اصلا تو ی پیام نوشتم حرکاتشو بخون لطفا زیر نظر دعا نویسه افسردگی داره حتما ولی همزاده انگار ...

امکانش زیاده براش دعا گرفته باشن ،اول باید لطف خدا شامل حالش بشه دوم اگه میتونی بهش سر بزن و کمکش کن حرز جواد هم فراموش نکن 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تجربه‌ش رو دارم متاسفانه تروخدا باطل کنید گناه داره انقدر داره اذیت میشه

متاسفم....

اره خیلی اذیته طفلی

شما چجور خوب شدید؟

الان یادتونه چی بسرتون گذشته؟

براتون مثل خوابه ب یاد میارید چیا گفتید؟

در اثر ضربه اینجور شده یا زمینه افسردگی ناراحتی اعصاب داشته

مشکلی نداره سرش دکتر مغز واعصاب بردیم... خیلی ب سمت فساد میره نمیدونم واقعا دلیلش چیه 

امکانش زیاده براش دعا گرفته باشن ،اول باید لطف خدا شامل حالش بشه دوم اگه میتونی بهش سر بزن و کمکش کن ...

راهم یک ساعتو نیم دوره ماشینم نداریم شوهر اشغالمم از پنج شنبه دارم التماسش میکنم بیا توروخدا منو ببر اجیمو ببینم با گریه میخنده میگه هر وقت دلم بخواد میبرمت هی فردا فردا میکنه میگه خیلیم گریه نکن حوصله این مسخره بازیارو ندارم

با اینکه اجیم خیلی خوبه براش همیشه 

امکانش زیاده براش دعا گرفته باشن ،اول باید لطف خدا شامل حالش بشه دوم اگه میتونی بهش سر بزن و کمکش کن ...

میتونه منو برسونه تا قطار ولی میگه خودم هروقت میلم کشید میبرمت اما از شوهر بی مسئولیت و خودخواه بش گفتم واسه خانوادت این اتفاق بیفته بازم همین مدلیی اولویتش خانوادش و بقیه ن جز من

راهم یک ساعتو نیم دوره ماشینم نداریم شوهر اشغالمم از پنج شنبه دارم التماسش میکنم بیا توروخدا منو ببر ...

توکلت بخدا باشه عزیزم خیلی براش دعا کن از امام زمان ع بخواه که یاریش کنه ،درسته خواهرت تنهاست اما خدا هست کی بهتر از خدا