papionprincess مدیر عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 1061 عنوان عمل لازک🥹🥹 | مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 48 پست فردا عمل لازک دارم،دارم سکته میکنم ...خوب بودم الان نمدونم چرا استرس گرفتم 1403/03/08 | 01:07 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خورشیددریا عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 1965 ایشالله تاپیک میزنی ک داری عمل میکنی سلام عزیزم واسه مشکل رودت یه جا نوشتی روزی ۱۸ تا قرص میخوردی چیکار کردی خوب شد بخدا منم کلی قرص میخورم هیچ؟؟؟ چند سالیست اسهال امانم رابریده برایم دعا کنید بهتر شوم خداوند نگهدارتان
papionprincess مدیر استارتر عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 1061 سلام عزیزم واسه مشکل رودت یه جا نوشتی روزی ۱۸ تا قرص میخوردی چیکار کردی خوب شد بخدا منم کلی قرص میخو ... استرس رو از خودم دور کردم دیگ بهش فکر نمیکنم کنترل استرس باعث شد دیگ قرص نخورم گاهی میگیره که یه هیوسین میخورم و تمام
خورشیددریا عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 1965 استرس رو از خودم دور کردم دیگ بهش فکر نمیکنم کنترل استرس باعث شد دیگ قرص نخورم گاهی میگیره که یه هیو ... یادت نمیاد عزیزم قواب داره دمنوشی چیزیم خورده باشی گمکت کرده باشه چند سالیست اسهال امانم رابریده برایم دعا کنید بهتر شوم خداوند نگهدارتان
خورشیددریا عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 1965 استرس رو از خودم دور کردم دیگ بهش فکر نمیکنم کنترل استرس باعث شد دیگ قرص نخورم گاهی میگیره که یه هیو ... ثواب* چند سالیست اسهال امانم رابریده برایم دعا کنید بهتر شوم خداوند نگهدارتان