2777
2789
عنوان

حلوا ببرم دم خونه شون؟🫠😂

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 34 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بلاخره شانسمو امتحان کردم😭😂 خب نه جدی چیکار کنمم 

ساعت رفت و آمدش رو بدست بیار زمان های رو به رو شدنتون رو یکی کن

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
نکن توروخداااا ضایعه ست مثلا اگه میتونی ساعت رفت و امدشو پیدا کن که همون ساعت تو هم بری بیرون و ببی ...

عه نبرم پس؟ خودمم حس میکنم خیت و خیاره 

خب چجوری بفهمم اصلا مشحص نیست کی میره میاد 

بابا من پخمه ام مامانم هردفعه میبینتش نیم ساعت حرف میزنن باهم من خجالت میکشم سلامم بکنم🫠🤣

بعدش عاشقت شد؟

اره دیگه چاره ای نداشت یه تیم دختر و پسر دست بدست هم دادن تو کوچمون  تا ما با هم اوکی شیم 

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
منم همین فکرو کردم ولی چجوری پیدا کنم اخه 

مامانت با مامانش اوکی نیستن؟

چیکار ست؟ میتونی محل کارشو پیدا کنی؟ 

دستیار کارگردان تئاترعه 

منم طراحی لباسه رشتم گفتم بهش بگم مثلا من میخوام طراحی لباس تئاتر انجام بدمم چجوریه شرایطش و فلان ولی نمیدونه من میدونم شغلش رو از اینستاش فهمیدم

چرا اتفاقا مامانش قرار بود ییاد خونمون نمیدونم چیشد  حالا اوکی باشن چی میشه مگه

خب شما بیشتر جلو چشمشی بعد اگه مامانش اینستا داشته باشه پسره رو هم ردیابی میکنی

بعد ببین خانومه تو چه چیزایی مهارت داره خودتو علافه مند نشون بده اون مهارت رو از مامانه یاد بگیری که پات خونشون باز بشه 

دستیار کارگردان تئاترعه  منم طراحی لباسه رشتم گفتم بهش بگم مثلا من میخوام طراحی لباس تئاتر انج ...

جالب شد 😍😂😂آره شاید بتونی اینجوری بش نزدیک بشی 

چند سالتونه دوتاتون؟ (سوالا من تمومی نداره) 

تعریف کن چجوری بهم رسیدین 

خب دوست شدیم بچه سن هم بودیم جفتمون ده سال باهم بودیم سال نود ازدواج کردیم الانم سیزده سال از ازدواج میگذره اولین آدم زندگیم بود