2777
2789
کلا لفظ پرده خیلیییییییییییییییی چرت و خز و زن ستیزیه 😐💔 بعدشم کلمه بکارت ینی اینکه هیچ رابطه ای ...

اینا رو خودم میدونم عزیزم !

دارم میگم هست یا نه... سوال بود برام ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقااا  چون پریود میشیم چطوری خون میاد پس ...  فقط دورش پرده ست ... کامل نیس.‌‌.😬

اون خون که از یه مجرای دیگه میاد🤔مگه نیست؟

خدا جونم من خودم رو جمع و جور میکنم ولی حال دل داداشم رو خودت خوب کن❤️‍🩹

من اینو از دکترم پرسیدم،گفت همونطور که آلت تناسلی همه با هم دیگه متفاوته ورودی واژن هم برای هرکسی متفاوته موقع تشکیل اندام تناسلی یه غشایی هست به اسم هایمن که واسه هرکس متفاوته ولی اون خونی که موقع اولین رابطه میاد ربطی به اون نداره چون هایمن یه بافت(بوگارتی،همچین چیزی هست) که اصلا عروق خونی نداره که بخاد ازش خون بیاد یا بشه ترمیمش کرد،اون خون از دیواره های واژن میاد که خراش برمی‌داره،اگر ریلکس باشی و ژل اینا استفاده کنی ممکنه همونم نیاد، ترمیم بکارت وجود نداره چون هایمن اصلا عروق خونی نداره که بخاد ترمیم بشه،کاری که میکنن اینه که ورودی واژن با تیغ برش میدن یکم زخمی می‌کنند بعد بخیه میزنن تنگتر بشه که سری بعد خونریزی کنه.

من اینو از دکترم پرسیدم،گفت همونطور که آلت تناسلی همه با هم دیگه متفاوته ورودی واژن هم برای هرکسی مت ...

مرسی عزیزم

یه همچین چیزی میخواستم که کامل و علمی توضیح بده🤍

من اینو از دکترم پرسیدم،گفت همونطور که آلت تناسلی همه با هم دیگه متفاوته ورودی واژن هم برای هرکسی مت ...

چقدر عجیب ولی من با اولین رابطه قشنگ حس کردم یه مانعی یه چیزی از بین رفت حتی شوهرمم حس کرد

بعد راحت آ ل ت وارد شد

بلافاصله بعد از بین رفتن اون چیز یه مقداری خون اومد

اینم بگم در اثر خراش و این چیزا نبود

چون به قدری اروم اینکارو کرد شوهرم که امکان خونریزی در اثر خراش و زخم نبود فقط اون چیزی که بود حالا هر چی ولی کاملا حسش کردم

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

پرده بکارت یعنی چی.    یعنی حائلی برای زنانگی.   خواست خدا بر این است که این حائل روی زن قرار گرفت تا حذر کند وسمت ناپاکی نرود. 

ما به آزمون و خطا استادیم استتتتتتتاد