2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 969 بازدید | 121 پست
میگم که رفته رفته سختر میشه برات هرچی سنت بره بالا عذاب میکشی وقتی دوستاتو میبینی عذاب میکشی ، کاش م ...

حالا خوب داریم میریم مشاوره تصمیم گرفتم ایندفعه به مشاوره بگم بین دو راهی موندم بگم‌که اگه بمونم باهاش هر روز عذاب میکشم تا ببینم اون چه راهی میزاره جلوم

حالا خوب داریم میریم مشاوره تصمیم گرفتم ایندفعه به مشاوره بگم بین دو راهی موندم بگم‌که اگه بمونم باه ...

اره عزیزم بهترین کار ممکنو انجام میدی

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون راضی به طلاقه  کلا میگه هر کاری که تو رو خوشحال میکنه انجام میدم

متوجه شده دوسش نداری ؟؟اصلا راجب طلاق باهات حرف زده؟

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

بهش گفتم من نمیتونم ادامه بدم خودش هم میگه وقتی تو نخوای فایده نداره

خب پس همراهیتم میکنه  ، بنظرم مشاور و ادامه بده اون بهتر کمکتون میکنه 

خب پس همراهیتم میکنه  ، بنظرم مشاور و ادامه بده اون بهتر کمکتون میکنه

همون داریم میریم 

الان زنگ زده میگه جمعه بیا بریم قم برای دیدن وسیله میگم ما خو وضعمون معلوم نیس میگه حالا بیا بریم 

خودمم حس میکنم عروسی کنم بهتره کاش یکی دیگ رو دوست نداشتم فکر اون نابودم کرده 

همون داریم میریم  الان زنگ زده میگه جمعه بیا بریم قم برای دیدن وسیله میگم ما خو وضعمون معلو ...

اره مشکل همینه که دلت باهاش نیس ، اونی که دوسش داشتی تو زندگیت بود؟

اره مشکل همینه که دلت باهاش نیس ، اونی که دوسش داشتی تو زندگیت بود؟

ارع 

کلا با اونم داستان داشتیم مامانم قضیمون رو که فهمید رفت سراغش گفت حق نداری به دختر من پیام بدی 

کاش دلم باهاش بود کاش میتونستم تو تنهایی هام به جدایی فکر نکنم 

ببین عزیزم این حالات دوره ای هست و اونی موفقه که بتونه مدیریتش کنه مثل دوران بلوغ 

من نمیتونم 

من نمیدونم کدوم درسته کدوم غلط 

هی میگم عروسی کنم بیشتر که فکر میکنم میبینم نمیتونم با حسرت زندگی کنم 

میگم جدا هم بشم باز میگم میترسم خانوادم نزارن خوشی ببینم

ارع  کلا با اونم داستان داشتیم مامانم قضیمون رو که فهمید رفت سراغش گفت حق نداری به دختر من پیا ...

تو دوران نامزدی باهاش در ارتباط بودی؟

تا موقعی که با نامزدم صیغه بودیم باهاش حرف میزدم ولی بعدش که عقد کردم ن

الهی چقدر دردناک 🥲

دیگه پیگیرت نشد ؟؟

من نمیتونم  من نمیدونم کدوم درسته کدوم غلط  هی میگم عروسی کنم بیشتر که فکر میکنم میبی ...

حسرت به دل پریدن با دختراییی که روزی ممکنه بشن حسود و رقیب زندگیت  ؟

بعد خیال میکنی اونقدر خوش شانسی و خدا دوست داره که هر وقت اراده کنی یکیو دک کنی و یه خوبه دیگه نصیبت بشه ؟ عزیزم اعتماد به نفست تو حلقم