2777
2789
🫠💔باشه شما درست میگی

واقعا راسته بسکه امروز تاپیک مهم دیدم حالم بد شد باز دبیرستانی هارو بگی یچیزی آخه نهم؟؟؟راهنمایی؟؟؟

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزمزمه ببین شما گذروندی این تایم میگی آسونه واگرنه هرچیز به وقتش سخته .

دریته متوجه منم تایم سال نهم کلی تاپیک میزدم که فلام درس رو چطوری جمع کنم سنگینه و اینا ولی اومدم دبیرستان واقعا حق دادم به دبیرستانی ها حجم مطالب واقعا خیلی خیلی زیاده نه اینکه بگم یه کتاب ۴۰۰ صفحه ای نه ولی توی یک کتاب ۵۹ صفحه ای هر صفحه به اندازه ۱۰ صفحه نکته داره واقعا که توی امتحانات هم میاد و باید بلد باشی

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

واقعا راسته بسکه امروز تاپیک مهم دیدم حالم بد شد باز دبیرستانی هارو بگی یچیزی آخه نهم؟؟؟راهنمایی؟؟؟

نهم هم به جای خود سخته 

ورقه. هایی نهایی پارسالو با امسال مقایسه کنی زمین و اسمان فرق داشتن 

از متن درس حتی یدونه سوال هم نداده بودن کلا فعالیت و ازمایش های سخت

😂😂قشنگ براش معلومه مهم نیست

اتفاقا خیلی پیگیره وکامل خونده از 4 صبح بیدار شده داره میخونه و کمی هم مطالعات خونده الان تایم فوتبال بود 

به قول خودش تفریح وفوتبال همیشه لازمه 

دریته متوجه منم تایم سال نهم کلی تاپیک میزدم که فلام درس رو چطوری جمع کنم سنگینه و اینا ولی اومدم دب ...

عزیزم طوری حرف میزنی که انگار کل کتابای ما حذفی داره خب؟ببین یه تایمی هم نهمم برای تو سخت بوده پس الانم برای ما سخته ماهم بیایم دبیرستان باز برامون سخت میشه ولی شما کنکورتون بدین قبول شین میگین چیزی نیود دانشگاه بدتره .

عزیزم طوری حرف میزنی که انگار کل کتابای ما حذفی داره خب؟ببین یه تایمی هم نهمم برای تو سخت بوده پس ال ...

هر پایه به جای  خود سختیایی داره بچه کلاس اولیم اوایل یادگیریش میگه مثلا نوشتن دیکته چقدر سخته بزرگ بشه در حدی براش راحته که دیکته براش خنده دار میشه 

مثل ما