2777
2789
خیلی گرونه . منم تو فکرش بودم نینجا بخرم دیدم نمیشه واقعا

نینجا دیدم یه مدل هفت تومنی داره اما مشکل اصلی اینه که اصلا نمیشه تشخیص داد اصله یا نه . اینکه میگم پارس خزر محصولاتشو زیاد دارم چیز خوبیه در حد قیمت اش اون مدلی هم که زده کپی مدل  فیلیپس HD9220 هه سرخ کن پارس خزر مدل کریپسی . دقیقا همونو کپی کرده از نظرم در حد قیمت اش بد نیست حداقل خراب شد قطعاتش گیر میاد 

کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نینجا دیدم یه مدل هفت تومنی داره اما مشکل اصلی اینه که اصلا نمیشه تشخیص داد اصله یا نه . اینکه میگم ...

نینجا الان نزدیک سی تومن باید باشه

اون فیک بوده قطعااا .

🎧━━━━━━●─────── ⇆ㅤ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤ↻️ پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن ⁦❤️⁩                        
نینجا دیدم یه مدل هفت تومنی داره اما مشکل اصلی اینه که اصلا نمیشه تشخیص داد اصله یا نه . اینکه میگم ...

خب چنده اون ؟ تو بخر اگه خوب بود منم میخرم 😂 

خب چنده اون ؟ تو بخر اگه خوب بود منم میخرم 😂 

تو دی جی بخش نظراتش که خوبه 

.

.

.

.

با سی تومن آدم یه فرگاز تمام استیل برند با یه فر تو کار همزمان میخره . تکنولوژی پیچیده ای اونچنان ندارع که بگیم خرابی این مدلا زیاده یه هیتر داره یا فن بالای هیتر و یه تایمر و مشخص کننده درجه حرارت

تو دی جی بخش نظراتش که خوبه  ‌ . ‌ . . ...

هم قشنگه هم قیمتش خوبه. ولی من چون برا جهیزیه میخوام میترسم بگن ایرانی خرید🤕😪

پلوپز هم تحقیق کردم پارس خزر بیشتر نیازمو برطرف میکنه ولی خب 

هم قشنگه هم قیمتش خوبه. ولی من چون برا جهیزیه میخوام میترسم بگن ایرانی خرید🤕😪 پلوپز هم تحقیق کردم ...

برعکس پلو پز فقط پارس خزر خوبه چون می‌تونه ته دیگ بگذاره بقیه نمیتونن 

برعکس پلو پز فقط پارس خزر خوبه چون می‌تونه ته دیگ بگذاره بقیه نمیتونن 

درسته...اگه ایرانی میخریدم هزینه ها یک سوم میشد و خیلی جلوتر بودم 

یخچال چی خریدی جهیزیه ؟ 

هنوز یخچال نخریدم . اگه همسرم خونه داشت ساید ال جی میخرم. اگه خونه نداشت و قرار بود اجاره نشین باشم دو قلو ال جی میخرم.‌  

هنوز یخچال نخریدم . اگه همسرم خونه داشت ساید ال جی میخرم. اگه خونه نداشت و قرار بود اجاره نشین باشم ...

ساید الجی خودش صدو پنجاه میلیونه 

چی خریدی تا حالا 

ساید الجی خودش صدو پنجاه میلیونه  چی خریدی تا حالا

از برقی ها. جاروبرقی. جارو شارژی. توستر. همزن . کتری برقی. چای ساز. قهوه ساز. آسیاب. گوشت کوب برقی .خرد کن. ابمیوه گیر. چرخ گوشت. مخلوط کن. اسنک ساز. توستر نان. پنکه ایستاده. زودپز برقی‌.  ماکروویو . اتو مخزن دار . چرخ خیاطی‌ (اصلا هم بلد نیستم😂). 

بقیه وسیله هاهم چیزایی خریدم که مطمعنم قدیمی نمیشه. مثلا سرویس چوب و اینا نگرفتم 

از برقی ها. جاروبرقی. جارو شارژی. توستر. همزن . کتری برقی. چای ساز. قهوه ساز. آسیاب. گوشت کوب برقی . ...

جارو برقی چی خریدی چند ؟ 

ماکرو ویو چند . اتو چند چه مارکی 

جارو برقی چی خریدی چند ؟   ماکرو ویو چند . اتو چند چه مارکی

جاروبرقی بوش ۸ تومن 

اتو مخزن دار تفال ۱۲تومن پشیمونم حس میکنم مصرف شخصی زیاد نداره مخزن دار ساده بهتره 

ماکرو هم پاناسونیک  ۱۰ و خورده ای 

البته چند مدت پیش خریدم