2777
2789
عنوان

مرسوله

319 بازدید | 15 پست

سلام میشه یکی بگه این یعنی چی باید چیکار کنم ؟

[ورود مرسوله به منطقه ی پستی آذربایجان غربی میاندواب مبادله میاندآب تایید شد ]

چند روزه منتظر بستم هستم 

کد رهگیری رو هم میزنم این میاد 

به اداره پست هم زنگ میزنم جواب نمیدن 

کدوم شهر هستی ؟

بسته ات از کدوم شهر ارسال میشه؟

الان بسته ات تو ارومیه س

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون شخص فرستنده میاندوآب هست؟اگه آره که باید بگم متاسفانه بسته ات هنوز تو اداره شهر میاندوآبه و نفرستادنش 

تنها راه حل اینه که بری تو سایت پست و از اداره شون شکایت کنی اینطوری میترسن و سریییع میفرستنش ...طبق تجربه ام میگم

آخر شبِ سردِ ما سحر میگردد،مهدی"عج الله"به میان شیعیان برمیگردد✨✨✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨✨✨ مدد ز غیر تو ننگ است ،یا اباصالح مددی🍃🍃              لطفا امضامو کپی نکنید🌹.                                      درخواست دوستی نمی پذیرم🌺              

از تهران ارسال شده  خودم شهر میاندواب هستم

خب تبریک میگم بستت رسیده

برو اداره پست شهرتون همراه با کارت ملی خودت تحویل بگیر

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
خب تبریک میگم بستت رسیده برو اداره پست شهرتون همراه با کارت ملی خودت تحویل بگیر

آخه میدونی عزیز من آدرس خونه ی خودمون رو دادم تو سفارش اولیم بستم رو با تیپاکس آوردن دم در بعدش که دوباره سفارش دادم به همون آدرس گفتم ثبت کنن گفتن با پست ارسالش میکنیم  ولی هنور یک هفته خبری نیس 

باشه همین کارو میکنم ممنون ازت 

خواهش میکنم

آخر شبِ سردِ ما سحر میگردد،مهدی"عج الله"به میان شیعیان برمیگردد✨✨✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨✨✨ مدد ز غیر تو ننگ است ،یا اباصالح مددی🍃🍃              لطفا امضامو کپی نکنید🌹.                                      درخواست دوستی نمی پذیرم🌺              

آخه میدونی عزیز من آدرس خونه ی خودمون رو دادم تو سفارش اولیم بستم رو با تیپاکس آوردن دم در بعدش که د ...

ایرادی نداره اگر پست نزدیک خونتون باشه خودت برو تحویل بگیر...

وگرنه باید منتظر باشی خودشون هروقت دلشون خواست ارسال کنن

ایرادی نداره اگر پست نزدیک خونتون باشه خودت برو تحویل بگیر... وگرنه باید منتظر باشی خودشون هروقت دل ...

زنگ‌میزنم جواب هم نمیدن 

نه زیادم نزدیک نیس ولی باید برم 

زنگ‌میزنم جواب هم نمیدن  نه زیادم نزدیک نیس ولی باید برم

خودت برو منم یه دفعه خودم رفتم گرفتم اومدم