2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نهههههه به خدایی اینایی کا تو سایت میزنن آشغالن و اینکه بعید میدونم ازت پس‌بگیره و سوم اینکه بستگی داره از کجا خریده باشی مثلا مغازش بالاشهر بوده باشه ممکنه کرده باشه تو پاچت

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚
نهههههه به خدایی اینایی کا تو سایت میزنن آشغالن و اینکه بعید میدونم ازت پس‌بگیره و سوم اینکه بستگی د ...

پسر خالم و برادرم هر دو ایرپاد از دیججی کالا گرفتن خیلیم راضین.

منکه اونقدر از دیجیی خرید کردم و خیلیم راضیم هر چیزیم نپسندم بی دردسر مرجوع میکنم

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
دمت گرم بپرس ببین ایرپاد m90pro من ۸۵۰ خریدم  

الان  براش میفرستم 

الان جاییه نمیتونه جواب بده 

ولی جواب داد تو همین تاپیک برات میزارم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

پسر خالم و برادرم هر دو ایرپاد از دیججی کالا گرفتن خیلیم راضین. منکه اونقدر از دیجیی خرید کردم و خی ...

دقیقا منم دیج ی کالا خریدم ارزونم نخریدم خیلی سریع یکیش خراب شد

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚

شوهر من سایت لوازم جانبی داره بخدا همه ی جنساش خیلی باکیفیت و اصل هستن قیمتا رو هم میتونین مقایسه کنین

اگه دوس داشتین یه نگاه بندازین 

اسمش سایتش موبافون هستش،(موبافان نه )، بنویسین موبافون