2777
2789

دانش اموزا مشکلی نداره اونام سوال دارن همسناشون میان کمکشون

من اینایی که هی اکسم کراشم فلان میکنن و میبینم حالم بد میشه به اکسم اینو گفتم کراشم چرا اینجوری کرد دوست پسرم زد تو صورتم دستشو بوسیدم هنوز خودم فرقشو نمیدونم چیه ولی حرصم میگیره ازشون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره دقیقا 

خب پس شماها از سایت برین که سایت بشه برای دانش آموزا و مردا  واقعا نظرات عجیبی مینویسین 

پس یعنی الان ما باید به شما بگیم اینجا چیکار میکنین ؟؟چون ۵۰ درصد سابت دانش آموز و ۵۰ درصد مرد 

صبح میشه این شب 🌱

خب پس شماها از سایت برین که سایت بشه برای دانش آموزا و مردا  واقعا نظرات عجیبی مینویسین  ...

چقدر پررویی تو بچه . اگه دفت کنی اینحا سایت بارداری و بچه داریه ن سایت بچه مدرسه ای . پس تو بوو بیرون بی ادب 

خب پس شماها از سایت برین که سایت بشه برای دانش آموزا و مردا  واقعا نظرات عجیبی مینویسین  ...

اینجا سایت زنان و مدران باردار

یه دور دوباره مرورش کنید

تا متوجه بشید

من مسلمون نیستم.مسلمون به دنیا اومدم.اما سعی میکنم آدم باشم.آدمممممم
دانش اموزا مشکلی نداره اونام سوال دارن همسناشون میان کمکشون من اینایی که هی اکسم کراشم فلان میکنن و ...

اون ها هم به راهنمایی بزرگتر نیاز دارن که راه رو بهشون نشون بده و کمکشون کنه ضربه نخورن فریب نخورن

چقدر پررویی تو بچه . اگه دفت کنی اینحا سایت بارداری و بچه داریه ن سایت بچه مدرسه ای . پس تو بوو بیرو ...

من کجا به شما توهین کردم الان حرف شما اینه که تو سایت ۵۰ درصد دانش آموز و ۵۰ درصد مرد پس از حرف شما این برداشت میشه که خانمی اینجا نیست پس شما باید برین 

قرار نیست چون اسمش نینی سایت فقد شما داخلش باشین 

شما کلا با دانش آموزا مشکل دارین و وقتی جواب قانع کننده ای ندارین حمله میکنین 

صبح میشه این شب 🌱

میبیننی خدا وکیلی چقدرم پرو هستن

همون دیگه

این فضا بچه ها رو گستاخ تر میکنه

زودتر از سنشون و عقلشون 

میان بالا

من مسلمون نیستم.مسلمون به دنیا اومدم.اما سعی میکنم آدم باشم.آدمممممم
اون ها هم به راهنمایی بزرگتر نیاز دارن که راه رو بهشون نشون بده و کمکشون کنه ضربه نخورن فریب نخورن

اخه اکثرشون دنبال راهنمایی نیستن و گوش به حرف کسی نمیدن یسری سوالات بچه گانه میپرسن و فقط تایید شدنو میخوان مثلا همین الان یکی تاپیک زده دوست پسرم به من میگه دوسم داری من میگم اره اون میگه نداری من میگم حتما تو دوست نداری که میگی من دوست ندارم نظر شما چیه

به نظرت این شخص اگه راهنمایی هم بشه یه شخصی با خوش ترین زبونم بهش بگه ولش کن بچسب به خانواده و درسِت ایا گوش میده یا اصلا دنبال جی هست واقعا با این سوال؟؟؟