2777
2789
عنوان

مهمون مون نمیرههه

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 28 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اونم بعدازظهر

وقتمی گاوه نمیفهمه بهش بگین بره😑

۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل          خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم
کدومش

همسره همین آقا بگو یکم انسان باشید حداقل میبینی مادرم بارداره خودم کنکوری خونتون مریخ نیس که بعدشم همسره شما یه مرده غریبه س راحت نیسیم

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

بهتره مادرت حل کنه. زنگ بزنه خواهرش بگه شوهرت تنها میاد ما معذبیم باهم بیاین و اگه کار میفته شنبه بره شنبه بیاد. بعدم کار بانکی چیزی نیست که کرج نشه انجام داد الان هر شعبه بری کارتو میکنن بنظرم خالت ردش کرده

بیچاره مادرت با اون وضعش . مهمونتونم اقا هس و اکثرا درکی از دوران حاملگی یه خانم ندارن . شما اگه میتونی کمک حال مامانت باش یه چند روز تحمل کنید مهمون برکت میاره با خودش بهش بی محلی نکنید کنارش بشینید وازش پذیرایی کنید خوش باشید احتمالا باشما راحت تره که اومده پیش شما و دوستتون داره

💖اگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمی💫به‌درگاهش قناعت کن عنایت می کند حتما💫