2777
2789
عنوان

جاری چزون...

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 37 پست
شما نیازی نیست با همسرتون بحث کنید دوبار با خود طرف محکم برخورد می‌کردید درست میشد

شما خانم نیستین نمیتونین درک کنین... 

من حتی محکم و قاطع جواب خودشم دادم ولی اون اصلاً حیا نداره... منم بیکار نیستم که بخوام بیفتم رو دور خاله زنک بازی...

خدا..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤣🤣  فکر من حامله نبودم همه جا پر کرد که بارداره درصورتی که حتی مادرم نمیدونست من اقدام میکنم ...

ببین من ازون ٣ سال کوچیک ترم ولی همه کارامو تقلید میکنه لباس بخرم میره لنگشو میخره من پیج دارم پیج نقاشی هزینه های نقاشی رو نتونست بده رفت خطاطی یاد گرفت پیج زد🤣 

وای من اومدم خونه خودم اون نزدیک ٨ ساله ازدوعج کرده من ١ سالم نشده

من جای اینه شمعدون کنسول چوبی خریدم قشنگ رفته یدونه کنسول چوبی از همونجایی که من سفارش دادم با میز تلوزیوونشو بزرررگ ترینشووو بعد گفت قشنگ روغن جلا بزنید در صورتی که من بدم میاد بعد اینکه جهازمو چیدم رفته لنگههه یخچالمو خریده یعنی دیوانم از دستش

شما خانم نیستین نمیتونین درک کنین...  من حتی محکم و قاطع جواب خودشم دادم ولی اون اصلاً حیا ندا ...

منم همینو گفتم. شما به فکر ابرو خودتون هستید 

بزرگترین باری که کودک باید بدوش بکشد، زندگی نزیسته والدین است.

ناراحت نشی ولی شاید حسادت در خودتم باشه. وگرنه چه ربطی داره شماباردار شدی اون نشه؟ همه جاریها معمولا ...

نه ناراحت نشدم 

ولی من حسادتشو نمیکنم 😅

واقعاً به من چه ده تا بیاره... نه خرجشو من میدم نه سختی بچه داری رو تحمل میکنم... 

خدا به همه آرزومندا بچه بده بچه منم برام حفظ بکنه

خدا..