2777
2789
عنوان

پسرم 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 37 پست
پسر منم اینطوری نصف شب از شدت سرفه بردمش بیمارستان بهش شربت سالبوتامول داد خوب شد ،شربتای گیاهی هم خ ...

خدا حفظش کنه .چند سالشه پسرتون ؟ علایم دیگه نداشت ؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممکن حساسیتی باشه میوه الرژی زا مثل توت فرنگی و کیوی یا توت و... نخورده یا مواد غذایی الرژی زا و پر ...

غذا که کوفته تبریزی پختم شب فقط یه سبد کوچیک ترخون و مرزه اضافه اومد گذاشتم خشک بشه ممکنه مال اون باشه اخه خونه اپارتمانی هست گذاشتم رو میز ناهار خوری 

خدا حفظش کنه .چند سالشه پسرتون ؟ علایم دیگه نداشت ؟ 

سلامت باشی همچنین،والا من سه هفته هست درگیر سرماخوردگی بود این اواخر خوب شد ناگهانی سرفه هاش شروع شد به حدی که از شدت سرفه بالا میورد،دیگه بردم بیمارستان این شربتو داد تا از شانسم دوباره از اول مریضیش شروع شد خودمم گرفتم دیگه ول کنمون نیست😔

پدر و مادر چراغ خونن،،خدایا چراغ هیچ خونه ای رو خاموش نکن...الهی آمین🤲
نگران نباش

خون دل میرخورم تا بچه یه گرم وزن بگیره اینقدر ضعیف هست الان هم سرفه میکنه نگرانشم خیلی هم فوتبال دوست داره میگه مامان آسم باشه نمیتونم فوتبال بازی کنم گفتم ایشالله آسم نیست 

غذا که کوفته تبریزی پختم شب فقط یه سبد کوچیک ترخون و مرزه اضافه اومد گذاشتم خشک بشه ممکنه مال اون با ...

اخه اسم و این بیماریای اینطوری یهویی به وجود نمیاد و معمولا از نوزادی همراه بچن من داداشم اسم کودکان داشت از همون نوزادیش بود این سرفا های خشک و شبانه معمولا حساسیتی و الرژیک ولی برین دکتر اگه ادامه دار شد و اصلا نگران نباش چیز خاصی نباید باشه چون علائم دیگه ای نداره