2777
2789

من بین رشته هوانوردی و تجربی سر دو راهی قرار گرفته بودم و از اونجایی که مدارس هوانوردی غیر دولتی هستن و منم رفتم ۱۰ تومان برای ثبت نام واریز کردم ولی الان میترسم که بعد پشیمون شم چرا تجربی نرفتم

البته نمیشه گفت اونقدر زرنگم و به خاطر همینم دو دل شده بودم که نتونم از پس تجربی بر بیام ولی الان که کار از کار گذشته میترسم سختی هوانوردی به اندازه تجربی باشه و پشیمون شم از اینکه چرا نرفتم تجربی🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه راهنمایی ای میخوای گل؟

خب باید یه هدفی داشته باشی مثلا اگه بری تجربی میخوای چیکاره بشی؟ مشخص کن اولویت بندی کن ارزش هات و اهدافت رو بشناس

مثلا من عاشق هنر و اینا بودم توشم خوبم ولی وقتی بررسی کردم دیدم بهتره که هنرستان نرم.. خودت باید خودتو بشناسی

یعنی از اینکه برم هوانوردی پشیمون نمیشم🥲 خیلی استرس دارم از اینکه بعدها همش حسرت بخورم یا پشیمونی ...

منه تجربی خونده تا گردن توش گیر کرده الان پشیمونم میگم برمیگشتم نمی اومدم این مسیرو. بنظرم هوانوردی میتونه مسیر لذت‌بخشی رو برات شروع کنه که هر کسی توش پا نمیذاره و این باعث میشه تو راحت تر مزد زحماتتو بگیری

خانم آقای دکتر
چه راهنمایی ای میخوای گل؟ خب باید یه هدفی داشته باشی مثلا اگه بری تجربی میخوای چیکاره بشی؟ مشخص کن ...

قصدم از تجربی داروسازی یا روانشناسی و اینا بود

ولی بین تجربی و هوانوردی موندم مثلا از بچگی شغل مهمانداری و اینارو خیلی دوست داشتم قبل از اینکه بدونم چجوری میشه وارد شد در این کنار کلا شغل های پزشکی و همین مهمانداری رو علاقه داشتم فقط ولی الان میترسم از اینکه آینده هوانوردی خیلی خوب نباشه یا مثلا اگه برم تجربی نتونم از پسش بر بیام چون من هر کسی رو میبینم میگه باید مخ داشته باشی بیای تجربی بازم با این حال به نفع کسایی هستش که سهمیه دارن

قصدم از تجربی داروسازی یا روانشناسی و اینا بود ولی بین تجربی و هوانوردی موندم مثلا از بچگی شغل مهما ...

عزیزم اطراف من کسایی که واقعا حقشون بوده و تلاش کردن به چیزی که میحواستن رسیدن و لزوما ربطی به سهمیه نداره نمی‌دونم چرا باب شده همه هی نتونستن هاشونو میندازن گردن سهمیه

دوم اینکه برای تجربی باید کوشا باشی نه اینکه نابغه باشی این رو حتما مد نظر داشته باش و کاملا تکذیب میکنم حرفت رو

اینایی که گفتم تا اینجا چون خودم واقعا میشناسم این فضا رو و از خودم در نمیارم

شما بررسی کن مسیرهای شغلی رو .. این جاده ای که ختم میشه به اون رویات رو بررسی کن مطالعه کن ببین چطوریه من اطلاعاتی راجع به هوانوردی ندارم اصلا به خاطر همین بیشتر از این نمی‌دونم چی باید بگم فقط با تحقیق و بررسیه که میتونی به نتیجه برسی