2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 24 پست

دروغ چرا منم خیلی از وقتا دوست داشتم که بمیرم

واقعا بعضی وقتا زندگی سخته مخصوصا اگه هیچ چیزی نباشه که بهش امید داشته باشی

ولی هنوز صبر کن

میدونی راستش در حدی نیستم که اینو بهت بگم ولی منم پدرم شاید مثل مال تو باشه البته‌ متاسفانه پدرم موج گرفتی در جنگ هستن و بعضی وقتا حتی میخواد مارو بکشه 😐😅

ولی درکت میکنم که چطوریه تو به خانواده باشی که پدر اینطوری باشه 

ولی اینو بدون آزاد میشی.

خودکشی یه کاریه که میای یه کار ابدی رو انجام میدی برای چیزی که موقتیه 

محل زندگیتون چطوره؟

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دروغ چرا منم خیلی از وقتا دوست داشتم که بمیرم واقعا بعضی وقتا زندگی سخته مخصوصا اگه هیچ چیزی نباشه ...

دقیقا آبجی بابا منم جانبازه من هر روز کتک می‌خورم ازش بخدا آبروم پیش رفیقام رفته هر روز یه کبودی رو بدنم یخ بار زد زیر چشمم رفیقام بر و برو نگاه میکردن خونمون زندگیمون بد نی

اما چطوری آبجی وقتی امیدی نیست هیچ کس منو دوست نداره فردا هم امتحان دارم نهایی تاثیر کنکور افسردگی ن ...

نمیشه خیلی زود حالت خوب بشه باید براش زمان بزاری منم شغلم همینه کمک کنم بهت تو این مسیر 

[QUOTE=340508673]نمیشه خیلی زود حالت خوب بشه باید براش زمان بزاری منم شغلم همینه کمک کنم بهت تو این مسیر [/QUOTE من سابقه خودکشیم دارم یه بار رگ خودمو زدم اما پدر و مادر نمیدوننن جاش رو دستمه  روزا ک میخابم بیدار میشم نمیتونم بدنمو تا ده دقیقه تکان بدم حس میکنم یه چیزی همیشه دنبالمه

دقیقا آبجی بابا منم جانبازه من هر روز کتک می‌خورم ازش بخدا آبروم پیش رفیقام رفته هر روز یه کبودی رو ...

پس خیلی خوب درکت میکنم عزیزم..منم همسنای خودتم پس می‌فهمم چی میگی، راستش همین چند وقت پیش کسیم که دوسش داشتم ۷ ماه پیش خودکشی کرد و چند روز پیش از دنیا رفتن، حس خیلی عجیبی دارم.

یه زمانی واقعا به خودکشی فک میکردم مخصوصا ۷ ماهه پیش اونم با اوضاع کنکور، خانواده و.. 

که واقعا  یطوری آدم رو به مرز نابودی میبره که میخوای دیگه فردا رو نبینی. 

در چه موقعیت هایی پدرت تو رو میزته؟ باهاش که دهن به دهن نمیشی،؟

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

پس خیلی خوب درکت میکنم عزیزم..منم همسنای خودتم پس می‌فهمم چی میگی، راستش همین چند وقت پیش کسیم که دو ...

چرا آبجی دهن به دهن میشم اونم منو میزنههه ابجییی خیلی حالم بده همش صدا جیغ تو سرمهههه ......... عزیزم ایشالا ک دیگه غم نبینی خواهر قشنگم🙂❤️❤️مرسی زندگیم ک درکم می‌کنی آبجی 

چرا آبجی دهن به دهن میشم اونم منو میزنههه ابجییی خیلی حالم بده همش صدا جیغ تو سرمهههه ......... عزیز ...

قربونت عزیزم❤️

عزیزم کارایی که باعث میشه باهاش لج کنی رو انجام نده.

میدونم که سخته. مجبوری از حق خودت و حتی چیزی که تو ۱ درصد توش نقشی نداری بگذری و قبول کنی. منم دیگه خیلی وقته اینطوریم و رابطم کمی بهتر شده. ولی خوب چه کنیم انگار که شانس نیاوردیم که یه پدر نرمال تر داشته باشیم.

سعی کن چندان نزدیکش نباشی ارزشش رو نداره که پوست قشنگت قرمزو کبود بشه. 

منم بخاطر پدرم بیخیال خیلی چیزا شدم و مادرمم میگه که ما نمیتونیم مثل خیلیا یه زندگی نرمال داشته باشیم بالاخره شرایط ما متفاوت‌ تره.

اوضاع خونه تون چطوره ؟ اتاق داری؟

قربونت عزیزم❤️ عزیزم کارایی که باعث میشه باهاش لج کنی رو انجام نده. میدونم که سخته. مجبوری از حق خ ...

فدات بشم زندگی اجی خیلی دوست دارم چشم آبجی  نه اجی همش سرو صدا خونمون