2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند سال پیش  در خونمونو زدن.خونمونم آیفون نداشت که ببینی کیه!رفتم درو باز کردم مریم بود هم محل و دوستم.. .گفت برای مراسم براتون کارت آوردم.گفتم مبارک باشه به پای هم پیر شین،کار خوبی کردی و شروع کردم کِل زدن و... 

بنده خدا میخواست بره گفتم کارت یادت رفت بدی.. . از جیب کتش کارت فوت پدرشو داد بهم و رفت🫤🤦🏻‍♀️

آخ آخ آخ اندازه دو قرن تو یک لحظه خجالت کشیدم://

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

ی بار موقع کرونا بود مدرسه ها هم مجازی بودن 

بعد دیگه تکالیف و کار ها همشو باید فیلم و عکس میگرفتیم و میفرستادم براشون 

خلاصه ی بار ب ما گفتن ک ی شیرینی درس کنین و بفرستین 

منم دست ب کار شدم اومدم همه مواد ریختم تو ظرف بعد آخر میخواستم تخم مرغ بشکونم بعد ب جای اینکه تو ظرف بریزم اصلا بیرون ظرف ریختم و از اپن سر خورد افتاد رو فرش🥴😂

حتی فیلم هم گرفتم و دیده شد 

ولی خب اگ فیلمو ببینین خیلی سمه 

و فیلمم تو یوتوب هم پخش کردن ک اینقد سم بود 

... خلاصه زیاد سوتی میدم ولی اینو گفتم

🩷
من یک دوستی دارم یک سوتی هایی میده در حد لالیگا

یکسری رفتن مهمونی زمستون بوده بچشو لای پتو پیچونده بدوبدو سوار ماشین شده رفته خونه مادرشوهرش

وقتی میخواسته بیاد دیده یک لنگ‌کفش اسپرت و یک پاشنه بلند دم دره کلی خندیده گفته معلوم نیس کدوم از خواهرشوهرا اینطوری پوشیده زنگ زده یکی یکی پرسیده 

بعد فهمیده کار خودش بوده بچه کوچیک بغبش بااون کفشا رانندگی هم کرده ولی بازم نفهمیده😄😄😄

یکی دوستی اومده بود مهمونی خونه اقوام موقع رفتن کیف و چادرو بچشو جا گذاشت سوار ماشین شد رفت 

بعد یه ربع برگشت برد😂

یکی هم تو مراسم ختم میخاست برا خانواده متوفی چایی ببره یه سیتی ابجوش ریخت سه تاشون چایی بود بقیه رو یادش رفت 

دیگه خلاصه گریه و خنده قاطی شد😂🤧

اقایون درخواست دوستی ندن😐🔪🩸
اگه تاپیکم بسته نمیشه بپرس اشکالی ندارع

وقتی بچه بودم 13 سالم بود خیلی کنجکاو بودم از دوستای مدرسم رابطه رو فهمیده بودم ولی چیزای دیگه رو نمیدوستم مثل پ رده 

یه بار انگشت مو کردم درحال اینکه از هیچی خبر نداشتم 

بعد چندسال که فهمیدم چیزی به اسم پر ده هست حالا نمیدونم از بین رفته یا نه 

از اون موقع همش استرس دارم توی نت چک کردم به نظر خودم ندارم ولی اخه مگه با یه بار میشه ؟

و ما هم از اون خانواده های مذهبی هستیم قطعا از برگه سلامتا میگیریم

من همه اینا رو تقصیر مامانم میدونم که هیچ وقت هیچی رو برام توضیح نداد