2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای آره منم بلد نیستم میگن هر نمره ای که واسه خرداد بگیری تاثیر میزاره رو کنکور بقیه نمره ها فقط وا ...

ن ترمیم اینطوری نیست

بژی کوردستان😍♥️لطفا قبل از قضاوت کردن امضام رو بخونید،کاربری دست سه نفره،سه تادختر کوردخوشگل😌😜

مسعله ها فقط ۶ نمره میاد ازشون؟؟ پس بشینم بخونم

اره عزیز دلم 

تازه از اون ۶ نمره 

۳ نمره قانون هِس و بازده و خلوصه

از ۱۲ شروع کنی تا فردا صب حسابی میترکونی کم کمش ۱۵

التیام 🌿[🌊🩹🦋💙]

اره  نه نخوندم  خو برو بخون

منتظرم بریم کتابخونه اونجا با دوستام بخونیم تو خونه نمیتونم اصلا 

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

اره عزیز دلم  تازه از اون ۶ نمره  ۳ نمره قانون هِس و بازده و خلوصه از ۱۲ شروع کنی تا فر ...

هعیی

بژی کوردستان😍♥️لطفا قبل از قضاوت کردن امضام رو بخونید،کاربری دست سه نفره،سه تادختر کوردخوشگل😌😜

خدا کنه شیمی بگذره فقطططط بقیشو فرجه هاشون عالیه حسِ مرگ دارم🤣💔

هوفف اره 

چقد خوندی

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

بل

پس بریم همین حفظی ها رو بخونیم حداقل این شیمی رو قبول بشیم از صبه دارم فیلم میبینم فقط ولی تاثیر گزار نیست 

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی