2777
2789
عنوان

خانمهای مدافع حقوق زنان

| مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 104 پست
چون خانم نهایی دیگه فقط مال دبیرستانیا نیست هر کس کنکور شرکت کنه نهایی داره خانم بچه دار هم ممکنه ...

بله کاملا حرفتون درسته

کاربر جدید نیستم به دلایلی کاربری قبلیم رو تعلیق کردم🚶‍♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودم اول بگم نهایی نیستم ولی اینایی که تو میگی ۱۸ ساله هستن ی سریا ترمیم ۱۹  دیپلمم که میگی د ...

بابا چرا ب خودت میگیری

طرف تو تاپیک هاش زده دهم یا یازدهمم مثلا

اگه دیگ آنلاین نشدم ، حلال کنید همگی.
خداییش اقایون منحرف بیان بهتره چون سنشون بالاست مریضن ک میشه راحت گزارششون زد بچه ۱۴ ساله بیاد چیک ...

خب من نظرم برعکس شماست .میخوایی همدیگه رو بشینیم تا شب ریپلایی کنیم قانع کنیم؟

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

حالا منو بخورین اینا بچه نیستن  بله ولی کاش شنونده عاقل باشد  منظورم اینه سایت پر بچه اس

دیگه زمونه اینجوری شده

دنیا شده تکنولوژی و هوش مصنوعی

مثل ده سال پیش نیست که بچه ها گوشی هم به زور داشته باشن .منم از این وضع خوشم نمیاد ولی دنیا رو ب پیشرفته و ما در مقابلش هیچیم

خدایا شکرت❤️

حالا منو بخورین اینا بچه نیستن  بله ولی کاش شنونده عاقل باشد  منظورم اینه سایت پر بچه اس

آره اسی من خیلی برخورد داشتم

تازه کاش بشینند نون و ماست خودشون را بخورند

میاند تو تاپیک های غیر مربوط بهشون تز میدن

ک آره طلاق بگیر ، فایده نداره🤣

اگه دیگ آنلاین نشدم ، حلال کنید همگی.
حضور بچه های زیر ۱۸ هم بی معنی والا آدم خجالت میکشه ، تازه خیلی قشنگ راهنمایی چرت میکنند ...

درسته بچه سال ها منم مخالف حضورشونم اول هم برای خودشون چون فضا گاهی مناسب نیست

ولی اونایی که نهایی دارن کم سن ترینش هجده سالشونه

که بیشتر هم هست بعضا

من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم ❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی"
خب من نظرم برعکس شماست .میخوایی همدیگه رو بشینیم تا شب ریپلایی کنیم قانع کنیم؟

ن حوصله ندارم ولش کن 

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
فک کن یه خانم ۳۸ ساله بیاد اینجا برا مشکل فیلان و بیسار زندگیش مشورت بخواد بعد ستیا ۱۳ ساله از نوشهر ...

اینجا برای مشکل زندگی نیست طبق گفته شما برای مشکلات زنان و بارداریه

زندگی درد داره دیدی داره خوش میگذره بترس..... اگر غلط مینویسم بخاطر اینه تند مینویسم چک نمیکنم دیگه شورمنده❤️