2777
2789
عنوان

مذهبی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 33 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله ولی من فقط از بهایی ها که کلا حودشون نجسن خرید نمیکنم

خوب از کجا میفهمی بهایی هستن

عاقبت در یک شب از شب های دور🌸کودک من پا به دنیا می نهد🌸آن زمان بر من خدای مهربان🌸نام شورانگیز مادر می نهد🌸🤱
اخه گربه نجس نیست کثیفه ولی سگ نجسه

بخاطر مو هاش میگم 

مو وارد بدن انسان شه تا جراحی پیش میره 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

حالتون بهم نمیخوره از افراطی بودن خودتون فک کنم داعش و طالبان هم همین نظر رو داشتن

بخاطر میخی نعلی افتاد..بخاطر نعلی اسبی افتاد...بخاطر اسبی سواری افتاد...بخاطر سواری جنگی شکست خورد...بخاطر شکستی مملکتی نابود شد...و همه اینها بخاطر کسی بود که میخ را خوب نکوبیده بود!!!

بعضی اوقات احکام هست گاهی هم اینه که دلت میاد یا نه.

شخصا دلم نمیاد و براش دعا میکنم.

منتهی اگر چاره ای نداری و میدونی تو دم و دستگاهش نیس اون سگه، بخر.مثلا بدنش خیس نبوده وقتی عینکو دست میزنه و اینا...

شاید شوخی بنظر بیاد.

الان یه بنده خدایی سگ داره و خیاطی میکنع.من حتی خونشونم نمیخوام برم چه برسه به لباس و اینها..

حکم خداست.شوخی که نیست..

نظرات شخصیم بود.

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
من مذهبی نیستم  ولی به نظرم درست نیست که این تفکرات عهد بوقی رو در قالب مذهب جلوه میدین

کاش وقتی نمیدونی نظر هم ندی.

به دین میرسه همه صاحب نظر میشبم

کلی میگم.

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
من مذهبی نیستم  ولی به نظرم درست نیست که این تفکرات عهد بوقی رو در قالب مذهب جلوه میدین

مذهب گفته سگ نجس هستش کجاش قالب کزدن بود 

وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲ 
حالتون بهم نمیخوره از افراطی بودن خودتون فک کنم داعش و طالبان هم همین نظر رو داشتن

شما چی حالت بهم نمیخوره از اینکه همش میگید ب تفکرات هم احترام بزارید بعدد اینجوری راحت قضاوت میکنی و برچسب می‌میچسبونی 

وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲