2821
2789
انشالله نتیجه بگیرم به عشقم برسم مشکلمون حل بشه بیام بگم به عشقم رسیدم همه این ها را از فردا شروع می ...

انشالله

ولی به تقدیری ک خدا رقم میزنه اعتماد کن

شایدم هیچ سحری نباشه و خدا زمان مناسبش ادم درست رو وارد زندگیت بکنه 

شاید کار خداست

نمیدونم

....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

انشالله ولی به تقدیری ک خدا رقم میزنه اعتماد کن شایدم هیچ سحری نباشه و خدا زمان مناسبش ادم درست رو ...

میدونید به تقدیر معجزه خدا اعتقاد دارم ولی علائم سحر دعا را هم عشقم هم من داشتیم نمیدونم حرفایی که دعانویسی ها میگن درسته یانه میگن بهم میرسین یا نه 

ولی من میگم خدایا خودت سرراهم قرار دادی وابسته هم شدیم اگر قسمت نبود چرا این همه سختی میکشیم اکر هم قسمت هم هستیم چرا رابطه مون درست نمیشه این خیلی درس سختی بود تو زندکی

آره تو باید خوش خوشانت باشه  طلسم از بین بردن اثرش سخت تره برای همین من هنوز کامل موفق نشدم&nb ...

انشالله رفع بشه انشالله مشکل شما هم حل بشه نمیدونم چی بگم طلسم یا دعا هردوتاش سنگینی داره دعا را هم تمدید میکنن هیچ فرقی نداره که 

انشالله ولی به تقدیری ک خدا رقم میزنه اعتماد کن شایدم هیچ سحری نباشه و خدا زمان مناسبش ادم درست رو ...

نمیدونم چی میشه میگم فقط از آینده خدا خبر داره دعانویسی هم بگه نمیشه استغفرالله خدا نیست که ولی من عشقم هر دوتامون قشنک زجر میکشیم

انشالله رفع بشه انشالله مشکل شما هم حل بشه نمیدونم چی بگم طلسم یا دعا هردوتاش سنگینی داره دعا را هم ...

ببین اگر بتونی از یه جای مطمئن حرز امام جواد بگیری هیچی اثر نمی‌ذاره اینو برگرد پیدا کن 

طرف مقابل من داره ولی مثل اینکه اصل نیست که روش اثر گذاشته تازه نماز خونم هست

ببین اگر بتونی از یه جای مطمئن حرز امام جواد بگیری هیچی اثر نمی‌ذاره اینو برگرد پیدا کن  طرف م ...

خودش میدونه دعا گرفتن پیگیر هست من یک بار به شخص احساسیم گفتم گفت من اعتقاد ندارم به این چیزا