2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو ک خودت دستوری ک گفتمو اجرا کن ب اونم سعی کن هرجور شده تماس بگیری بگی اینکارو میگن پیامبر میکرده ...

خودم شروع میکنم بخونم سوره علقمه را به نیت عشقم و‌خودم بخونم برای رفع سحر دشمن درسته

انشالله به بدترین شکل کارمای کارشون را ببین  دعانویسی به من گفته بود بختت بسته هست ملا نمیتونی ...

افرین اعتقاد نداشته باش دعانویسا چرت میگن

ولی خود طلسم متاسفانه هست اونارو شیاط.....ن اجرا میکنن واسه دفعشم حتتتما راهکارای قرانی رو پیدا کن نری دنبال چیزای عجق وجق مضخرف چمدونم جیش سگ بسوزونیو این شرا😂

موفق باشی

افرین اعتقاد نداشته باش دعانویسا چرت میگن ولی خود طلسم متاسفانه هست اونارو شیاط.....ن اجرا میکنن وا ...

انشالله قران میخونم همش رفع بشه به حق امام زمان خدا خیرتان بده بازم ممنون راهنمایی کردید

منم همینطور شما از کجا فهمیدید ؟ من خوابش رو دیدم .و بهم اسمشونو هم گفتند 

من چاره نداشتم باید می‌فهمیدم علت چیه 

دو بار فا.ل تا.روت گرفتم هر دو گفتن دوبار دعای جدایی گرفتن 

واون خواب هوایی که دیدم 

ودقیقا از همون موقع که طرف از من سرد شد کاراشم گره خورد 

خودم شروع میکنم بخونم سوره علقمه را به نیت عشقم و‌خودم بخونم برای رفع سحر دشمن درسته

ن علقمه ی دعاست توی مفاتیح. سوزه نیست بذار الان سرچش کنم بیشتر بفهمم بهت میگم

گلم اگه اهل نمازم باشی ک چه بهتر کلا واسه دفع سحر و جادو هم راهکار عمومی داریم هم تخصصی تر

عمومی میگن کلا دائم الوضو باشی توی خونه صدای اذان پخش بشه نمازخون باشی و..

تخضصی راهکارهایی ک قبلتر کفتم و یکی میگن هرروزه سوره بقره صوتش پخش بشه تو خونه. دعای علقمه یکی گفت و... ایه ۳۳ و ۳۵ سوره الرحمن و ۷۰ بار میخونی روی اب فوت میکنی دستورعمل دقیقترشو سرچ کن بعد ازون اب چ استفاده ای بکنی همشو گفتن خیلی معروف و مجربه

چهل کلید طریقه خوندش چطور هست

یه بار کلا می‌خونید روز جمعه بهتره قبل غروب چند ساعت قبلش بخون که بتونی تموم کنی 

۴۰ تا آیه قرآن هست که آیه اول ۱بار آیه دوم ۲بار تا آیه چهلم که ۴۰ بار می‌خونید فوت میکنید به آب و باهاش غسل میکنی 

فقط مواظب باش به فاضلاب نره

ن علقمه ی دعاست توی مفاتیح. سوزه نیست بذار الان سرچش کنم بیشتر بفهمم بهت میگم گلم اگه اهل نمازم باش ...

نماز میخونم سوره بقره را هم حدود ۴۲ روز میشه میخونم دعای علقمه را هم از اینترنت میزنم کامل طریقه اش را بدونم شروع کنم بخونم

یه بار کلا می‌خونید روز جمعه بهتره قبل غروب چند ساعت قبلش بخون که بتونی تموم کنی  ۴۰ تا آیه قر ...

متوجه شدم پس روزجمعه باید خونده بشه تشت میزارم به چاه نره آب

نماز میخونم سوره بقره را هم حدود ۴۲ روز میشه میخونم دعای علقمه را هم از اینترنت میزنم کامل طریقه اش ...

بقره نخوندی هم مهم نیست صوتشو از نت دان کن با صدا قشنگ بذار پخش بشه تو خونه خیلی هرروز دعا و سوره سنگین بخونی شاید دلزده شی یهو همشو قطع کنی

آره اینم هست

من به دعانویسی کی مراجعه کرده بودم قبلا دیکه از اون به بعد گفتم دیکه مراجعه نمیکنم چون گفتن سنکینی داره دعا را باطل کرد همون روزبرگشت باهم خوب بودیم به چهل روز نرسید دیدم کلا ازم سرد شد هر ۴۰ روزمیرن تمدید میکنن