2821
2789
میدونم بخدا میدونم من اوایل اصلا خوب نبودم چند بار خواستم نتونستم به خاطر مادرم ولی من دیگه آدم سابق ...

شکستم موهام سفید شده از فکر خیال دسته دسته موهام میریزه انشالله انشالله فقط زمین گیر بشن هر کس دعا گرفته برامون من ذره ذره میمیرم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آروم باش بسپارشون بخدا  خدا خودش جوابشون میده

الان کارمای کارشون را ببینن وقتی کار از کار بگذره چه فایده ای داره من الان زجر عذاب میکشم عشقم خودش سرگردان شده

خدا خودش میبینه من زجر میکشم انشالله کارمای کارشون را ببینن

میبینن مطمئن باش 

من چند ماه قبل دقیقا حال الان تو رو داشتم

شبی که گفت اون موضوع منتفیه دنیا رو سرم خراب شد

تا صبح گریه کردمااا بعد صبح کسی خونه نبود به خدا به ۱۴ معصوم با گریه میگفتم من اونو از شما خواسته بودم چرا اینکارو کردین

دو سه روز عین مرده ها بودم 

خیلی سخته خواهری خیلی 

آروم باش بسپارشون بخدا  خدا خودش جوابشون میده

من خودم شروع کردم به قران خوندن خواب میدیم از دهنم کاغذ ها به زور بیرون میریزه نماز حضرت فاطمه زهرا را خونده بودم چند دفعه این خواب را دیدم نمیدونم دعای که به آب یا غذا ریخته بودن خورده بودم دعا ها از دهنم میمیومدن

میبینن مطمئن باش  من چند ماه قبل دقیقا حال الان تو رو داشتم شبی که گفت اون موضوع منتفیه دنیا ...

گریه میکنم خودم زجر میکشم سرنماز کریه میکنم به خدا میگم خدایا خودت سرراهم قراردادی وابسته هم شدیم تلاش کردیم سختس کشیدیم چرا اینجوری باید بشه دلم آتیش گرفته کاش بمیرم بمیرم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭