2777
2789
عنوان

دوباره برم متخصص پوست ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین من حس میکنم از کبد هست  چون منم مثه شما فست فود و سرخ کردنی و مخصوصا سردیجات زیاد میخورم ...

من مامانم خیلی حساسه روم اونموقع ها فکر میکرد لکوپیسه ، هم چکاپ رفتم ولی مشکلی نداشتم هر سه ماه یکبارم که میرم چکاپ مشکل خاصی نداشتم ، من 14 ساله که فست فود و اینا نمیخورم و روتین پوستی دارم فعلا لکه نزده..کرم هم اونموقع ها فقط مرطوب کننده میزدم..الان ابرسان و سرم پوست میزنم البته فکر نکنم روی لکه ها تاثیر داشته باشه..

ببین شاید برای بعضیا مال کبدشون باشه اما برای من همون مراعات غذایی و رژیم جوابگو بوده ..

عزیزم شما هم بنظرم قبل از طب سنتی و اینا  چند تا دکتر با تجربه خودتو نشون بده شاید چیز خاصی اصن نبود..

من اشرف مشغولاتم، همیشه مشغولم.

متخصص پوست خوب که داریم تو شهرمون  ولی خب من اگه بخوام برم متخصص پوست بازم یه پماد میده و هیچ ...

عزیزم اگر واقعا نظر من رو میخواین پیش بهترین دکتر پوستی که میشناسید تشریف ببرید.

چون من خودم روماتیسم دارم،نمیگم طب سنتی بده اما دکترا اطلاعاتشون به روز هست...مثلا خواستم از درمان‌‌های طب سنتی استفاده کنم اما دیدم بیماریم رو به سردی بدن نسبت میدن و متناسب با اون تجویز میکنن در صورتی که روماتیسم به خاطر اختلال در سیستم ایمنی بدن به وجود میاد...بازم میل با خودتون هست🌸

دلی که رحمه زخمه💔
متخصص پوست خوب که داریم تو شهرمون  ولی خب من اگه بخوام برم متخصص پوست بازم یه پماد میده و هیچ ...

باید بیوبسی انجام بدی،،، چند سال پیش من بدنم قارچ شد، دکتر زیاد رفتم همه میگفتن اگزماست، تا بالاخره دکتر مهتی پور برام بیوبسی کرد، کشت قارچ داد و مشخص شد که چیه،،، یعنی فقط با معاینه و دیدن ظاهری نمیشه نظر داد مگر اینکه خیلی متبحر  و با تجربه باشه

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
عزیزم جاش میمونه نمونه برداری ؟؟؟؟؟؟

نه اصلا یه تیکه کوچیک اندازه یه گندم شاید کوچیکتر بردارن 

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
خداروشکر مرسی عزیزم 🙏

خواهش میکنم 

باید بیوبسی انجام بدی،،، چند سال پیش من بدنم قارچ شد، دکتر زیاد رفتم همه میگفتن اگزماست، تا بالاخره ...

اها 

بیوپسی اونوقت جاش میمونه ؟ 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️