2777
2789
عقد کردیم ،عید میخوایم عروسی بگیریم

بسلامتی خواهر درس میخونی؟ شغل شوهرت چیه ؟

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه درخواست بدم؟ منم یه همچین چیزی جلو پامه

میشه یه دعای قشنگ برام کنی تا قبول بشم🌸💫انشاالله هرکی واسم دعا کرد خودش زودتر حاجت بگیره🥹❤️ یا حسین ؛ تو کیستی که گرفتی به هر دلی وطنی؟❤️‍🩹

خوشبخت بشی عزیز

فقط چون سنت کمه میگم

درباره ازدواجت زندگیت خودت شوهرت کلا نه اشاره کن نه با کسی حرف بزن نه توضیحی بده

یاد بگیر از الان

شغل شوهرت چیه؟سنتی ازدواج کردی یا با عشق؟چجور اختلاف سنی انقدر ب چشت نیومد؟

بعصی حاها انگار مهم نیس 

روستایی ک من ازدواج کردم تقریبا ایتطوره 

میبینم دختره ۵سال از من کوجیکتره ،بچس ۵سال از بچه من بزرگتره🫠شوهرشم مثلا ده سال بزرگتره 

خیلیها اینطورن اینجا و انگار عادی شده

افسر ایمنی هست.سنتی بود.طرز فکرش خوب بود تقریبا هم نظر هستیم باهم

پلیسا خوبن شوهر منم پلیسه😁😂

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
افسر ایمنی هست.سنتی بود.طرز فکرش خوب بود تقریبا هم نظر هستیم باهم

تحصیلاتش چیه که افسره؟

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

سلیقه هست من همیشه از دهه ۲۰ زندگیم دوست داشتم طرفم ۳۰ باشه ینی ۱۰-۱۱ سال اختلاف 

میشه واسه برگشتن سلامتی و شفای کاملم و ازدواجم با کسی که دوستش دارم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹