2777
2789
چجوری تو نی نیسایت به این بزرگی فهمیدی که اونه

احمق میاد اسم خودش بچه هاش می‌نویسه بعدش خیلی تو اینجا میگرده ،دیگه شانسی هر دو کاربریش گیر آوردم اولی که همشونو‌خوندم تا چند سال باهاش سرسنگین شدم یعنی آبرو برام نزاشته بود،دیگه یکم فراموش کردم کاربری جدیدشو پیدا کردم نخونده حذف کردم تا دوباره کدورتی پیش نیاد ولی حالا پشیمون شدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احمق میاد اسم خودش بچه هاش می‌نویسه بعدش خیلی تو اینجا میگرده ،دیگه شانسی هر دو کاربریش گیر آوردم او ...

ول کن بابا اگر بدونی عمه های من چه حرفایی پشت سر ما نمیزنن رومون خوبن پشتمون بد میگن یه گروه زده بودن با بچه هاشون اینقدر بی احترامی کرده بودن که مامانم گریه اش گرفته بود باهاشون یه مدت حرف نزدیم

....
احمق میاد اسم خودش بچه هاش می‌نویسه بعدش خیلی تو اینجا میگرده ،دیگه شانسی هر دو کاربریش گیر آوردم او ...

واش کن پیگرش نشده ارزششو نداره خودتو براش ناراحت کنی 

خموش لطیف و دور گریزی، مگر خیال منیI’m so mean, I make medicine sick.”