حالا از اون روزامیگذره ولی دردش هنوز تووجودمه و دلم دخترمو میخواد.زن پدرم به همه گفت خبرکش وهمه ازم میپرسن ومن اذیت میشم منم دعوای مفصلی باهاش کردم که دیگه خبرکشی نکنه.ولی هنوز دلم آروم نمیگیره
خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نگفت دکتر که چیکار کردی اینجوری شده؟مثلا نحوه ی خوابیدنت یا ترسیدی یا کلا چی شده؟
نحوه ی خوابیدن ربطی نداره ولی ترسیدنو نمدونم
خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
ان شاالله خدا خیلی زود برات جبران کنه ...درد وداغش به عنوان کسی که ۱۴ سال پیش بچه امو از دست دادم بهت میگم ،هیچ وقت برات تموم نمیشه اما با گذشت زمان آروم میشی .
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
یه سال بعدش باردار شدم و هفته های اخرمه عزیزم شما چون تو ماههای بالا سقط داشتی زیر نظر دکتر یکم ب بدنت استراحت بده و دوباره اقدام کن انشالله زود نتیجه میگیری
پس چیه میگن به پشت بخوابی خون رسانی مختل میشه؟من سعی میکنم به پهلو بخوابم ولی وقتی خوابیدم جامو تغیی ...
من کلا نمتونم ب پشت بخوابم انگار نفس کم بیارم
خیلیا میگن پهلو ب پهلو شدن باعث میشه بند ناف بپیچه منظورم اون بود ک ربطی نداره
وگرنه بهترین حالت برای خونرسانی جنین خوابیدن ب پهلوی چپ