2777
2789
عنوان

نجات

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 22 پست
09197318511شکیبا عزیزم 

بگم کی معرفی کرده؟

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

خانومایی که مشکل دارن حتما زنگ بزنن

😑😑😑😶😶😶

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من خیلی بلد نیستم خداشاهده کدوم قسمت باید برم

تو مشکلت چی بود که حلش کرد؟؟

هزینش چجوره

عزیزم باید از خودش بگیری اگه بهش بگی ندارم کمتر هم میگیره ازت من اونموقعه بهش 500تومن دادم الان نمیدونم ادم خیلی خوبیه باهاتون کنار میاد

تو مشکلت چی بود که حلش کرد؟؟

من عزیزم خیلی ناراحت بودم سر خیانت نامزدم و افسردگی گرفته بودم ازش دعای آرامش بخش گرفتم و همینطور بخت گشایی دخترعمومم با شوهرش و مادرشوهرش خیلی مشکل داشتن الان باورت نمیشه انقد باهم خوبن که هروز سر نماز دعاش میکنن خیلی انسان بزرگیه معلم بازنشسته هم هست

من عزیزم خیلی ناراحت بودم سر خیانت نامزدم و افسردگی گرفته بودم ازش دعای آرامش بخش گرفتم و همینطور بخ ...

خانم هستن یا آقا ؟؟

من زنگش زدم اطلاعاتمم دادم اما خیلی اصلا اعتماد نکردم و فقط یه جمله تکراری گف ک طلسم شدی

پرسیدم چ زمانی و توسط کی؟ پیچوند و گف خودت بهتر میدونی😐تهشم گف ۱ میلیون دعای باژل سحر و بخت

هنر کردی خب.اینو ک خودمم میدونسم‌.هیچ اژلاعاتی نداد ک اعتماد کنم و بفهمم راست میگه.هیچ نشونه ای از زندگیم نداد

هیچی‌.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز