2777
2789
من فاز شما رو متوجه نمیشم!!!  این خزعبلاتی که هر دفه تو هر تاپیک اونم بشدت بی ربط میگید چیه!&n ...

مگر همه باید در چارچوب ذهنی شما بگنجند؟! 

خیلی از الهام بخش‌ترین انسان‌های تاریخ هم دیوانه و ساحر و مطرود بودند با سنگ و کلوخ به سر و صورتشون می‌زدند، خونشون رو می ریختند و... 

ما که نهایت دنباله‌روشون باشیم.

دلیل نداره چون شما و n نفر دیگه مخالف من باشید، حرفتون درست باشه! 

دقیقا داخل خرد کن سیلور کرست و هوم استار تست کردم عالی شد

با تیغه؟ برای من بغیر از تیغه یه پلاستیک پروانه ای شکل هم داره نمیدونم کاربردش چیه ریختم داخلش با اون هم بزنم موادو پرت کرد در و دیواره هاش ترسیدم قط کردم🤦‍♀️😂

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با تیغه؟ برای من بغیر از تیغه یه پلاستیک پروانه ای شکل هم داره نمیدونم کاربردش چیه ریختم داخلش با او ...

پروانه رو نذار، تیغه 6 یا 4 تایی کافیه، دستت رو بزار روی در خرد کن، حالت 123، دکمه رو بزن 

پروانه رو نذار، تیغه 6 یا 4 تایی کافیه، دستت رو بزار روی در خرد کن، حالت 123، دکمه رو بزن 

پروانه میدونی برای چیه؟

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
هم زدن خامه کیک سس سالاد 

اها مرسی عزیز من فکر میکردم برای پوست کن سیره😂😂😂

منم امروز کیک پای سیب پختم خودم و پسرم تا دلمون بخواد خوردیم ولی شوهرم نخورد گفت بوی گند تخم مرغ مید ...

اه منم هر وقت کیک درست میکنم هی میگه بو گند تخم مرغ میده 

درصورتی که بابان وفادارم همشو از دل میخورن

مهربانی زبانی است که هم ناشنوا میتواند بشنود هم نابینا می‌تواند  ببیند‌........آقایون محترم ،لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم   ،،،، این کاربری دست سه نفره

اه منم هر وقت کیک درست میکنم هی میگه بو گند تخم مرغ میده  درصورتی که بابان وفادارم همشو از دل ...

بالاتر گفتن یکم گلاب و اسانس هل بریزم کل بو رو از بین میبره

به منم یاد بدههه

طرز تهیه کیک خیس شکلاتی

تخم مرغ رو هم بزنید 

شیر (ولرم) و بکینگ پودر و وانیل رو هم بزنید 

پودر کاکائو و آرد سفید رو الک کنید 

تخم مرغ و شیر رو ترکیب کنید و آرد رو کم کم اضافه کنید روغن به مواد کیک اضافه کنید 

کل مواد رو داخل همزن یا خرد کن بریزید 

فر رو از 20 دقیقه قبل گرم کنید دما 180 الی 200 درجه

کیک 20 الی 30 دقیقه آماده میشه

با خلال دندان یا سیخ کبابی تست پخت رو انجام دهید، داخل کیک خلال دندان بزنید اگر آغشته به مواد کیک نشد یعنی پخته، و 3 الی 5 دقیقه هم فر بالا رو روشن کنید برای طلایی شدن روی کیک 

کیک رو از فر خارج کنید 

شکلات بنماری رو با کمی آب جوش ترکیب کنید 

و همون زمان که کیک داغ داغ هست روی کیک بریزید

نوش جان کنید 

بالاتر گفتن یکم گلاب و اسانس هل بریزم کل بو رو از بین میبره

اره گلاب من میریزم 

من مامانم کلا از غذایی که توش تخم مرغ باشه بوش میلد

مهربانی زبانی است که هم ناشنوا میتواند بشنود هم نابینا می‌تواند  ببیند‌........آقایون محترم ،لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم   ،،،، این کاربری دست سه نفره