2777
2789
عنوان

تفاوت سنی

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 22 پست
اره اینارو درنظر دارم ولی نمیدونم چرا اینقدر بچگانه فوبیای پیری دارم همش حس میکنم زود مسن میشه میدون ...

مردا از لحاط چهره دیر پیرمیشن

بعد من تواین سن حوصله خودموندارم

ولی رلم ی جوری ذوق داره همش پی خوش گذرونیه ک اصلا پشمام

ب حرف دیگران گوش نده حتی اگه طرف بهترینم بود حس کردی زیاد ازش خوشت نمیاد قیدشو بزن🦦

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چمدونم والا درگیری ذهنم بود که یه جایی خوندم باهاتون به اشتراک گذاشتم نظراتتونو بگید 🫠🥲

اینجا نظر خواهی نکن اکثرا سن پایین هستن یا کلا ازدواج نکردن اصلا چیزی از ازدواج نمیدونن رویایی فکر میکنن 

شما بیست و دو سالته بهترین مرد که تکیه گاه باشه برای شما حداقل سی ساله هستش 

مردها خیلی دیر تر پیر میشن حالا سی ساله شدی میفهمی 

اینجا نظر خواهی نکن اکثرا سن پایین هستن یا کلا ازدواج نکردن اصلا چیزی از ازدواج نمیدونن رویایی فکر م ...

واقعا به تکیه گاه بودن یه مرد سی ساله بیشتر از یه پسر 24 ساله اعتماد دارم اما میترسم خیلی سخته تصمیم گیری برام دعا کنین من یه ادم با وسواس فکریم اینقدر فکر میکنم که چل میشم🥲🫂

کسی که به خانوادش زیاد اهمیت میده نشون میده یه فرد خانواده دوسته ( اگ اسی بعدا با دوست پسرش ازدواج ...

آره درسته از این نظر ولی من خودم خیلی حسودم محبتشو فقط واسه خودم میخوام دلم میخواد کارایی که واسه من میکنه با بقیه فرق کنن🥲