2777
2789
عنوان

تفاوت سنی

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 22 پست
اره اینارو درنظر دارم ولی نمیدونم چرا اینقدر بچگانه فوبیای پیری دارم همش حس میکنم زود مسن میشه میدون ...

مردا از لحاط چهره دیر پیرمیشن

بعد من تواین سن حوصله خودموندارم

ولی رلم ی جوری ذوق داره همش پی خوش گذرونیه ک اصلا پشمام

ب حرف دیگران گوش نده حتی اگه طرف بهترینم بود حس کردی زیاد ازش خوشت نمیاد قیدشو بزن🦦

.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چمدونم والا درگیری ذهنم بود که یه جایی خوندم باهاتون به اشتراک گذاشتم نظراتتونو بگید 🫠🥲

اینجا نظر خواهی نکن اکثرا سن پایین هستن یا کلا ازدواج نکردن اصلا چیزی از ازدواج نمیدونن رویایی فکر میکنن 

شما بیست و دو سالته بهترین مرد که تکیه گاه باشه برای شما حداقل سی ساله هستش 

مردها خیلی دیر تر پیر میشن حالا سی ساله شدی میفهمی 

اینجا نظر خواهی نکن اکثرا سن پایین هستن یا کلا ازدواج نکردن اصلا چیزی از ازدواج نمیدونن رویایی فکر م ...

واقعا به تکیه گاه بودن یه مرد سی ساله بیشتر از یه پسر 24 ساله اعتماد دارم اما میترسم خیلی سخته تصمیم گیری برام دعا کنین من یه ادم با وسواس فکریم اینقدر فکر میکنم که چل میشم🥲🫂

کسی که به خانوادش زیاد اهمیت میده نشون میده یه فرد خانواده دوسته ( اگ اسی بعدا با دوست پسرش ازدواج ...

آره درسته از این نظر ولی من خودم خیلی حسودم محبتشو فقط واسه خودم میخوام دلم میخواد کارایی که واسه من میکنه با بقیه فرق کنن🥲