سلام عزیزم
من هرچی نکته برای پخت مرغ بلدم بهت میگم
اول سعی کن مرغ زنده بخری
هر موقع خواستی مرغ درست کنی اول یکم توی آب بجوشون یه مقداری کف و خون آبه از مرغ خارج میشه
اینارو بریز دور
پیاز طلایی کن مرغ هات بهش اضافه کن خوب تفت بده
بهش فلفل و زردچوبه بزن و آب بریز تا مرغ بپزه وقتی دیدی پخته شده حتما نمک بزن که گوشت مرغت کامل نمکی بشه
میتونی بزاری مرغ با همون مزه ها به روغن بیفته در آخر بهش زعفرون اضافه کنی
ذغال قلی..ون روی پیک نیک یا شعله گازت کامل رخ کن
یه ظرف فلزی بزار وسط مرغ هات ذغال بزار روی ظرف فلزی
اندازه 4/5 قطره روغن روی ذغالت بریز و فوری در قابلمت با دمی ببند
نباید دود ذغال بزنه بیرون
بعد از 5/10 دقیقه میتونی درش باز کنی و نوش جان کنی
امیدوارم دوست داشته باشی