2733
2734

هر غذایی درست کنم حتی اگه کلی براش وقت بزارم آخر سر یا بدمزه اس یا بیمزه ! با دستورهای امتحان شده هم غذا درست میکنم بازم افتضاح میشه با همون دستور هرکسی غیر من درست کنه مطمئنم خوب میشه نمیدونم چرا ؟ دستورو مو به مو انجام میدم کلی هم وقت میزارم اخرش میخوره تو ذوقم . واسه ناهار کلی رون مرغ که خریده بودیم نمک و فلفل زدم گذاشتم سینی فر روشم فویل کشیدم آب و رب و آبلیمو و کره هم ریختم اونقدر مزه اش افتضاح بود که نگین🤢🤢

نمیدونم چرا اینقدر غذاهام بد میشه یعنی من آرزوی دست پخت خوب داشتن تو دلم بمونه همیشه؟!!!! کمکم کنید

یه پروازی پر شور ❤️650❤️ درود بر کاپیتان و بچه ها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید

هرکس دست پخت خودش بنظرش بدمزه س


🚫تاپیک من نیا، اگه دهن دریده ای، اگه با زبونت مث مارغاشیه نیش میزنی، اگه افتخارت اینه کسی حریف زبونت نمیشه.من شاید جواب ندم ولی میگذارم خدا جوابتو بده. اون بهتر حالیت میکنه😉

ببین ادویه خیلی تو طعم غذا مؤثره .مثلا تو خورشت ها اینکه پیاز و گوشتش سرخ بشه با ادویه و آب به اندازه ریخته بشه دیگه آبی اضافه نشه و جا بیفتبه رای مرغ هم ادویه خوب زعفران اینا باعث میشه خوب بشه

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

ببین رب هم اگر خام باشه تو هر غذایی بد میشه باید تفت بخوره آبلیمو باید آخر سر به غذا اضافه بشه و کم چون بوی خاصی داره اگر میخوای مرغ رو ترش بکنی رب انار گزینه بهاریه به مقدار کم

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
ببین رب هم اگر خام باشه تو هر غذایی بد میشه باید تفت بخوره آبلیمو باید آخر سر به غذا اضافه بشه و کم ...

بهاریه یعنی بهتری هست  

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

غذا درست کردن حوصله میخواد باید کلی حوصله بدی 

من خودم هیچی بلد نبودم خوابگاه ک بودم زنگ خواهرام مامانم میزدم ازشون می‌پرسیدم بعدم کلا همیشه باید از غذا بچشی تا بفهمی چی کمه اضاف کنی 

فک. کنم فقط ادویه ها نیریزی دیگ ازش نمیخوری بیینی ‌ کم نیست من ک خداروشکر دست پختم خوبه اولا فک میکروم آشپزی یاد نمیگیرم ولی بدون یدونه خرابکاری آشپزی یاد گرفتم همیشه غذا هام عالی میشه 

باید با دقت و حوصله آشپزی کنی تند تند بخوای آشپزی کنی قطعا خرابش میکنی 

ما پشت هزاران لبخند مرده ایم..... 
تو پیاز نخوابوندی که بوش بره؟ ادویه کم زدی  اب و رب بد میکنه من نمیزنم مزه ابگوشت میده😂

نه نخابوندم 

آره وای اونقدر افتضاح شد که نمیتونم بگمت🤮 صد رحمت به آبگوشت . خودمم شک داشتم با آب و رب خوب بشه

شما چجوری درست میکنید

یه پروازی پر شور ❤️650❤️ درود بر کاپیتان و بچه ها

خب برای همون رون مرغت باید قشنگ با نمک و فلفل و پاپریکا و یه ذره اویشن و پودر سیر و یه کوچولو زعفرون و روغن زیتون و پیاز و فلفل دلمه میزاشتی یکی دوساعت بمونه مزه دار شه بعد میزاشتیش تو فر 

چون ادویه خیلیی زیاد تو طعم غذا اثر داره 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری.. اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره🌚✨
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687