2777
2789
عنوان

همین الان درچه حالید چیکار میکنید کجایید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 46 پست
عزیزم🫂- هعی'

کی خوب میشیم 😔

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رو تخت نینی رو پامه

نهار و صبونه رو یکی کردیم یه املت خوشمزه

نینی بیدار شه دخترهامو ببرم حمام

عصر برم ترمیم ناخن بعد از سه ماه

شام هم کباب تابه بزارم

دغدغه م هم افسردگی و اضطراب شدید بعد از زایمان.بی قراری های زیاد نینی.کم خوابی.خستگی.نداشتن وقت برای خودم و کارهای مربوط به خودم.عذاب وجدان که همش با نینی هستم و نکنه برای دختر اولم وقت کم بزارم.به کارهای خونه نمیرسم.دست تنهام.دلم میخواد این روزا تو این هوای خوب برم بیرون....

رو مبل درازم و گوشی بدست  نهار تنهام و سیب زمینی و چرخ کرده دارم هنوز نخوردم منم عاشق شاغل بو ...

نوش  جان    هر موقع  بچه ات رفت مدرسه  شما هم برو سرکار🧚‍♂️

پنیک اصولا خیلی طول بکشه ۲ ساعته .. موزیک پر انرژی گوش کن بیفته از سرت.. دوش آب سرد هم خوبه  ...

الان ابجیمو شوهرش میان خونمون یسر من اضطراب دارم

سر هرچیزی ک فکرشو کنی مضطرب میشم دارو میخورم هیچی ب هیچی

ب قران دست چپم الان گزگز کرد

تو دلم رخت میشورن .ذله شدم ۶ساله درگیرم

کمتراز یماهه میرم دکتر هنوز هیچی ک هیچی😔

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌

کلی درس دارم ولی از صبح تو سایتم  قرار بود امروز با دوستای شوهرم بریم بیرون ولی دیشب باهم بحث ...

منم درس  دارم  ولی  همش  تو سایتم   

تو هم  برو خونه ای  مامانت   یا با دوستای خودت  برد بیرون