فقط رنگش رو موندم اما سفید مایل ب شیری و نسکافه ای ب گمونم قشنگه..شماها ایده یا تجربه ای دارین بهم بگید تا تصمیم درستتری بگیرم اونایی ک تازه کابینت زدن اگ میشه عکس بفرستن.
شاملو یجا ب آیدا میگه:💕باید ماند و ب تو ثابت کرد ک با موی سفید هم زیبایی!...😍ب همین قشنگی(:
خداشاهده 6ساله نتونستم کابینت بگیرم 😭😭😭 حتی هزار تمن ندارم واسه بچه هام یه ادامس بگیرم بخدا قسم& ...
عزیزم💔💔
امیدوارم مشکلاتت حل بشه
نمیخوام ناراحتت کنم ولی من باشم هزینه اینترنت هرچند ناچیز رو میدم برای بچه هام دوتابستنی میگیرم که خوشحال شن
“سیگار کشیدن نشونهی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی)
فدات عزیزم نه ام دی اف عست های گلاس رو گفت متری 25به بالا
“سیگار کشیدن نشونهی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی)
بجون بچه هام دارم از وای فای برادرشوهرم استفادده میکنم وهیچ پولی بابت اینترنت نمیدم تویک حیاط زندگی ...
از خدا نیخوام مشکلاتت حل بشه و این روزای سخت بگذره عزیزم❤❤❤