2777
2789
عنوان

بچه م بی تابی می‌کنه چشه کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 22 پست
تو مهمونیا بس بچه ها رو بغل میکنن و همه هم که نمیتونن مثل مادر بغل کنن، بچه ها بدنشون درد میگیره... ...

ممنون. خداوند پست پناه خانواده تون باشه. بچه هات باعث افتخار و چشم روشنیت باشن. از اینکه وقت گذاشتین پیام میزارین ممنونم

من از نظر میترسم 

خیلی بده ،ان شاالله خدا بچتو از خطر و بلا و چشم شور دور کنه .

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناهار خوب نخورد فقط دو سه لقمه برنج و مرغ. و کیوی خورد   شب هم هیچی نخورد بس که گریه میکرد ...

احتمالا کیوی با اش سردیش کرده گوارشش اذیته 

کمی نبات داغ با نعنا دم کن 

بعد شربت استامینوفن هم بده 

ممنون. خداوند پست پناه خانواده تون باشه. بچه هات باعث افتخار و چشم روشنیت باشن. از اینکه وقت گذاشتین ...

از دعاهای قشنگت ممنونم گلم. انشاالله صد برابر برای خودت و خانواده ت مستجاب شه عزیزم. 

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

من بچه هام وقتی میخواستم مریض بشن شب اول هی از خواب میپریدن معمولا دماغشون گرفته میشد کمی بعد من اسپری سدیم کلراید میزدم براشون یا تب داشتن استامینوفن میدادم 

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
امان از چشم بد    

ی حرز امام جواد به اسمش از شخص معتبر بگیر بدونی نمازشو خونده همیشه گردنش باشه . قبل ورود به جایی ۱۰ تا ماشاءالله لا حول ولا قوه الا.... بخون تو صورتش ها کن ۴ قل بخون حس کردی بچت شیرین کاری میکنه ذکربالا رو براش ی بار بخون ها کن سمتش 

همیشه بگو ماشاءالله کامل بگو نگو ماشااله معنیش یادم نیست ولی بده

دختر واحد روبرویی مادرم چشم شوره نمیدونستم دوساله کشف کردیم دیگه نمیذارم با بچم بازی کنه دیگه هیچی جلوش به بچم نمیدم کلمات محبت امیز نمیگم بغل نمیکنم تا گورشو گم کنه جدیدا فهمیدن نمیذارم بچم بره جلوی در شب نشینی نمیان بچمو ببینه تخم مرغ بشکنم ۹۹ و نیم درصد به اسمش درمیاد

شمام پیدا کن کی چشم شور و حسوده نسبت به بچت تاجای ممکن حذفش کن چون چشمشون خیلی بده بیمار میکنن اونایی که از محبت چشم میکنن با صدقه و اذکار حال بچه خوب میشه