2777
2789
عنوان

پسردایی پرو😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2217 بازدید | 67 پست

چجوری روت شده بگی بیا کمرمو ماشاژ بالاخره الان 14 سالشه حدودا🤕من داداشم7 سالشه اصلا به هیچ عنوان حتی جلوش لباس آزاد نمیپوشم ممکنه دچار بلوغ زودرس بسه بعد حالا شما به پسرداییت همچین چیزی گفتی اشتباه از شما بوده اونم نفهمه دیگه بچس ی گوهی خورده توام باید می‌زدی تو دهنش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکم زیاده روی کردی عزیزم اونم سنش حساسه خوب

فکرشم نمی‌کردم حتی آخه داداشم کلاس ششمه اصلا تو بحر این مسائل نیس

این هفتمه

تو مثل مورفین میمونی برای من معتادم به بودنت الان که نیستی حالم بده نه خواب درست دارم نه خوراک درست . .میشه برای رسیدنم به عشقم برام یه صلوات بفرستین ممنونم ازتون
سلام،اینجایی

سلام نه اونجام   

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 الهی شکر 🤍. بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست

حالا چیکار کنم بچها 

تو مثل مورفین میمونی برای من معتادم به بودنت الان که نیستی حالم بده نه خواب درست دارم نه خوراک درست . .میشه برای رسیدنم به عشقم برام یه صلوات بفرستین ممنونم ازتون
فکرشم نمی‌کردم حتی آخه داداشم کلاس ششمه اصلا تو بحر این مسائل نیس این هفتمه

نه خوب پسره داره به سن بلوغ نزدیک میشه

به عینکی ها احترام بزارین اونا واسه دیدن شما خرج میکنن🤓😇                                                             

آدم میشناسم داده برادر شوهرش ماساژ داده براش 😐😶😑🤦

😑😑 حیا رو قورت دادن بعضیا

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 الهی شکر 🤍. بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست

کار اشتباهی کردی الان بلوغ زود رس هس دیگه به پسرا باید رعایت کنی

می‌دونم نفهمیدم😭

اصلا بیدار شدم نفهمیدم چه واکنشی نشون بدم گفتم نمیخاد ماساژ بدی برو بخواب 

چن سالتونه شما

19