2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی افتضاح افتضاح

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 49 پست
چقدر عالی 😍😍 میشه بیشتر از خودتون بگید ؟ از سبک زندگیتون  از آدمهای مدل شما خیلی خوشم میاد ...

ممنونم نظر لطفتونه🌹

چی دوست دارید بدونید؟

مثلا من و همسرم از ابتدای زندگیمون همیشه سعی کردیم چیزای سالم و مقوی بخوریم

پسر اولم الان ۵ سالشه هیچ وقت پفک نخورده اولین بار پسر عمم تو مسافرت بهش داد 

خودِ پسرم بخاطر سبک زندگی که داریم کلا از هله هوله لذت نمیبره 

از اول ازدواجم تا الان هیچ وقت سوسیس و کالباس استفاده نکردیم

قندو شکر تو خونه ما فقط برای مهمون استفاده میشه

چای فقط روزی یه بار میخوریم

هم خودم هم همسرم هم پسرم ورزش میکنیم(پسرم و همسرم باشگاه میرن)

اما من الان که یه بچه یکساله دارم و تو این یکسال نتونستم باشگاه برم تو خونه با همسرم ورزش میکنم 

ممنونم نظر لطفتونه🌹 چی دوست دارید بدونید؟ مثلا من و همسرم از ابتدای زندگیمون همیشه سعی کردیم چیزا ...

ممنون که انقدر کامل پاسخ دادید♥️

مثلا میشه بگید مواد غذایی سالم و مقوی که می خورید چیا هستند ؟من واقعا بلد نیستم چطور سبک غذایی سالمی داشته باشیم ، مثلا چی بپزم یا چه موقع چی بخوریم؟

و اینکه از نظر اخلاقی چه چیزایی را رعایت میکنید ؟

باز هم میگم آدم های سبک شما را خیلی دوست دارم چون به خودشون اهمیت میدن ،چیزی که خیلی ها بلد نیستند انجامش بدن ولی من دوست دارم یاد بگیرم درست زندگی کردن را از آدم های درست و فکر میکنم شما جزو همین آدم ها باشی که دوست دارم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چی رحم زده بیرون؟

افتادگی که کاملا مشخصه

اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد