2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم میخواستم قرص بخورم ولی گفتن معتادش میشی دیگه نمیتونی بدون قرص بخوابی 

واقعا هم همینطوره

من گاهی شبا از شدت خواب دارم بیهوش میشم و هی خواب میرم و چرت میزنم ولی تا وقتی قرص لعنتی رو نخورم نمیتونم عمیق بخوابم و هی بیدار میشم

البته من چون افسردگی و مشکلات دیگه هم داشتم سر اون دکتر بهم قرص خواب هم داد که شبا بتونم بخوابم و روند بهبودیم سریع تر بشه ولی شما سعی کن با صبح زود بیدار شدن و خسته شدن در طول روز و خوردن دمنوش و....خوابت رو منظم کنی و اصلا سمت قرص نرو حتی ملاتونین

واقعا هم همینطوره من گاهی شبا از شدت خواب دارم بیهوش میشم و هی خواب میرم و چرت میزنم ولی تا وقتی قر ...

منم افسردگی دارم

از ۱۱.۱۲ سالگی تا الان هر شب ساعت ۱۲ ب بعد گریه میکنم و اورتینک میشم

منم از همین سن تقریبا افسردگی گرفتم و مشکلات دیگه مثل استرس و اضطراب و....

بفکر درمان باش عزیزم

از خوابت هم غافل نشو که خیلی تاثیر داره روی بهبودیت و روحیاتت

سعی کن شب ساعت ده بخوابی و صبح زود بیدار شی و ورزش کنی کارهای دوست داری انجام بدی ریلکس کنی در طول روز

منم از همین سن تقریبا افسردگی گرفتم و مشکلات دیگه مثل استرس و اضطراب و.... بفکر درمان باش عزیزم از ...

اخه ب کی بگم

ب خانوادم میگن مسخرم میکنن که الکی میگی و اینا

اخه ب کی بگم ب خانوادم میگن مسخرم میکنن که الکی میگی و اینا

چقدر تو منی🥺

من با اینکه مامانم میدید وسواس شدیییییییذ دارم و همش اذیتم از ترس حرف مردم منو دکتر نمی‌برد یا که یواشکی رفتیم چندباری

الان هم بهشون بگم افسرده ام میگن چرت و پرت نگو تو که مشکلی نداری بخوای افسرده باشی درحالیکه نمی‌دونن از درون چقدر تحت فشارم

چقدر تو منی🥺 من با اینکه مامانم میدید وسواس شدیییییییذ دارم و همش اذیتم از ترس حرف مردم منو دکتر ن ...

دقیقاا

فکر میکنن چون ی چیزی برا خوردن داریم ی لباسی برا پوشیدن و ی سقف بالا سرمونه باید هیچ مشکلی نداشته باشیم