2777
2789

بله تو جشن دانشگاه قرعه کشی کردن.اسم من دراومد.یه کارت هدیه بهم دادن ۴۰ تومان توش بود🤐

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره يه بار يه مسافرت بودم سه تا اسم قرعه كشي كردن ازبين چهل نفر  اسم من و خواهرم دراومد  ...

آره ما بد شانسا فقط اینجور قرعه کشیا رو میبریم😞

👈چرا نگران باشیم؟ شاید هرگز پیش نیاید👉

منو همسرم دوسال پیش تو پیاده روی صبحگاهی که از طرف بانک گذاشته بودیم شرکت کردیم که جایزش پول نقدو چندتادوچرخه بود که من تو دلم نذرکردم اگه پول دربیاد هرچقدرباشه بدم موسسه محک موقع  قرعه کشی دل تو دلم نبود نفر اول اسم من دراومد ولی دوچرخه ولی همسرم درجا فروخت پولشو ریختم موسسه

روزگار عجیبی ست،۷۰ ساله ها برای ریاست شوق دارند و دهه ۷۰ ها و ۸۰ ها برای شهادت :)

آسمان بار امانت نتوانست کشید،

قرعه کار به نام من بیچاره زدند؛

من ملک بودم و فردوس برین جایم بود،

آدم آورد در این دیر خراب آبادم...

آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)

بچه ها من دوست پسر دوستم ، بیار با موجودی حساب ۷هزارتومن،  یه ۲۰۶ از بانک کشاورزی برد!

بیچاره به قول خودش اندازه دو تا ۲۰۶ فقط شیرینی به اطرافیان داد😅😅

مرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارم🌺🌺🌺 هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم 
آسمان بار امانت نتوانست کشید، قرعه کار به نام من بیچاره زدند؛ من ملک بودم و فردوس برین جایم بود، ...

من که ازین یکی قرعه بسی خرسندم

مرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارم🌺🌺🌺 هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم 
آسمان بار امانت نتوانست کشید، قرعه کار به نام من بیچاره زدند؛ من ملک بودم و فردوس برین جایم بود، ...

👍👍👍👍👌👌👌

👈چرا نگران باشیم؟ شاید هرگز پیش نیاید👉