2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره.خیلی مونده به موعودت؟

😐اره فکنم دقیق نمیدونم ولی بنظرم دو هفته پیش پری بودم 

اینم چون مشکلم رفع نشد گفتم یه تست بزنم 

امکانش هست اینجور مواقع ادم باردار باشه؟

😐اره فکنم دقیق نمیدونم ولی بنظرم دو هفته پیش پری بودم  اینم چون مشکلم رفع نشد گفتم یه تست بزن ...

دوهفته مونده خیلیه.صبر کن الان چیزی معلوم نمیشه من پنج روز مونده بود زدم ولی خطش سفید بود اینجا گفتم منفیه ولی مثبت بود

دوهفته مونده خیلیه.صبر کن الان چیزی معلوم نمیشه من پنج روز مونده بود زدم ولی خطش سفید بود اینجا گفتم ...

عخی عزیزمممممم با سلامتیییی ایشالا که وجودش براتون پر از برکت و خوشبختی و شادی به همراه داشته باشه 

دوهفته مونده خیلیه.صبر کن الان چیزی معلوم نمیشه من پنج روز مونده بود زدم ولی خطش سفید بود اینجا گفتم ...

میدونی چیه؟چندروزه فهمیدم جاریم بارداره انگار ک دلم میخواد خودمم باردار باشم . بخاطرهمین پیگیرم 

عخی عزیزمممممم با سلامتیییی ایشالا که وجودش براتون پر از برکت و خوشبختی و شادی به همراه داشته باشه&n ...

ممنون الان دوساله انشالله قسمت تو گلم.اگه مثبت شد بهم بگو خوشحال میشم

میدونی چیه؟چندروزه فهمیدم جاریم بارداره انگار ک دلم میخواد خودمم باردار باشم . بخاطرهمین پیگیرم  ...

استرس نداشته باش بی خیال باش.چون استرس همه چی رو بدتر عقب میندازه تجربشو داشتم سه سال پس گیر بودم نشد بعد که کلا بی خیال شدم باردار شدم.چند وقته ازدواج کردی

استرس نداشته باش بی خیال باش.چون استرس همه چی رو بدتر عقب میندازه تجربشو داشتم سه سال پس گیر بودم نش ...

من اصلا تو فکر بچه نبودم 😐 این مدت هم شوهرم و خانوادش اصرار میکردن میگفتم نمیارم نمیدونم چرا خل شدم الان 

الان ۳ ساله عروسی کردم

سعی میکنم دیگ فکرنکنم بهش

من اصلا تو فکر بچه نبودم 😐 این مدت هم شوهرم و خانوادش اصرار میکردن میگفتم نمیارم نمیدونم چرا خل شدم ...

بسپار دست خود خدا.خودش می‌دونه کی و کجا بده بهت از زندگیت لذت ببر کنارشم اقدامات رو بکن