2821
2789
عنوان

حریم شخصی

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 17 پست
واقعا تو این جور مسائل باید خودتون رو بذارید جای طرف مقابل ایشون خودشون داخل تراس نمیرن چرا چون میگن ...

من خودم خونم حياط داره دوست عزيز

براي همين ك ديد داره و صدا ميره با اينكه هزينه كردم ترموود نصب كردم و حوض و غيره داخلش نميريم.چون خيلي ها از پتجره نگاه ميكردن.

تمامي اراضي ساختمان در مشا ساختمان حساب ميشه

ايشون ميتونه بره شكايت كنه شما گفتي پنجره باز نكن.

سرچ هم كنيد قوانين مشاعات ساختمان مياد.

خود دانيد

💕

من خودم خونم حياط داره دوست عزيز براي همين ك ديد داره و صدا ميره با اينكه هزينه كردم ترموود نصب كرد ...

ببخشیدا ولی همینقدر که به حرفام گوش میدید و جواب میدید ازت ممنونم، اما خونمه اختیارشو دارم یه تراس ۲در۳ طبقه بالا در اختیارشه حق نداره آرامش منو که خونمو با این شرایطی که گفتم چون قبلاً هم باهاشون اتمام حجت کردیم که خونه با این شرایط در اختیارتونه پنجره باز نشه و مزاحمت ایجاد نشه ،شوهرم گفت که اگه نگاه کردن و باز کردن پنجره ادامه پیدا کنه سر موعد قراردادشون تمدید نمیکنم چون دیگه از حد خودش فراتر رفته 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ببخشیدا ولی همینقدر که به حرفام گوش میدید و جواب میدید ازت ممنونم، اما خونمه اختیارشو دارم یه تراس ۲ ...

شما ميتونيد تمديد قرارداد نكنيد.و در قولنامه ذكر كنيد

در هرصورت قوانين سرجاشه وقتي از يك واحد بيشتر ميشه ملك.

يهو ديدين گير كسي افتادين ك به قوانين اشنا بود

مشكل ساز نشه براتون.

💕

2790
2823
2791
2779
2792