بچه ها من دارم به جزیره ی اژدهاکشان فرار میکنم با برادرانم اعلام جنگ کردم اونا میترسن من ملکه بشم من آخرین ملکه ی تارگرینم من اژدها دارم من ملکه ی فاتح هستم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
دقیقا منم الان داشتم نگای عکس و اسم تو میکردم میخندیدم 😂😂😂میگن دل به دل لوله کشی هستااا🤓🌚🤣
ای جان🤣🤣♥
سال ها خودتو عذاب میدی تا در نگاه دیگران بالا بری بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی
میگما من نمیتونم جوابارو لایک کنم برا شمام اینجوریه؟
اره عزیزم واسه منم همینطوره
سال ها خودتو عذاب میدی تا در نگاه دیگران بالا بری بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی