2777
2789
عنوان

بین این کیس ها با کدوم ازدواج میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 82 پست
اسی از کجا اینهمه خواستگار پیداکردی همزمان؟

بابا اینا رو خواستگار محسوب نمیکنم دوتاش فامیلن یکیش غریبه که اونم خودش نگفت مامانش گفت وسطیه تقریبا از بچگی ما رو در نظر دارن😂

همچنان امیدوار

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چی دوست دختر داشته توی عهد قاجار نیستیم که خواهرم سر دوست دختر داشتن انتخاب غلط نکنی!!!  ...

اتفاقا خیلی هم مهمه ! ادمی ک ذهن شلوغ و روابط متعددی داشته در زندگی متاهلی لغزش بیشتری داره ! احتمال بوجود اومدن صفاتی مثل تنوع طلبی، شهوت پرستی ، عدم کنترل نیاز عاطفی -جنسی و .. در این فرد هست ! گذشته هرکس نشون دهنده چارچوب ها و خطوط قرمز حریم شخصی اش هس تا چه حد برای روح و جسم و طرف مقابلش ارزش قائل بوده 

برای من خونه داشتن اونقدرا مهم نیست 

خب بعد ازدواج کجا میخواید زندگی کنید😐💔خونه توی این موقعیت خیلی گرونه و مستجری هم خیلی سخته بنظرم با شخصی ازدواج کنید که حداقل یه خونه داشته باشه حتی اگر شده یک واحد جدا توی آپارتمان و خونه پدرشون

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

هیچکدوم شرایط خواستگار من که نامزد کردیم ۲۹ سالشه شغل آزاد لیسانس درآمد متغیر بین ۲۰ تا ۳۵ خونه دا ...

همه اینا رو که اون سومیم داشت😂😐دوست دختر هم اونقدرا برام مهم نیست

همچنان امیدوار

همه اینا رو که اون سومیم داشت😂😐دوست دختر هم اونقدرا برام مهم نیست

هرکدوم که قدش بلند تره😂💔

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

دوستان منظور اسی از اینکه دوست دختر داشتن یا نداشتن ،  رابطه ی جن.سی هستش  و خب من خودم ب ...

نه در حد رابطه جنسی

میگم دوست دختر داشته ولی خیلی بیشتر از یک دوستی ساده ولی نه در اون حدم

همچنان امیدوار

2790
2778
2791
2779
2792