2777
2789
عنوان

شوهرم....

| مشاهده متن کامل بحث + 1200 بازدید | 36 پست

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

برامرسي نگفتن ناراحته براي استاتوس واتساپ خوشحاله افتاد  

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بيخال خانومي برو خوش بگذرون ماراهم دعاكن   

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

وااای من یه بار اینکارو کردم کلی چرت و پرت نوشتم زدم تو دیوار حموم😑😑حالا شانس من..دوستش از یه شهر دیگه اومده خونمون ..همون روز اول رفته حموم

آخ آخخخخخ آبروم رفت😣😣😣

شوهرم بعد که اون رفته ..رفته اون نوشته منو خونده

شوهر رو باید بگیری همچییین پخته بزنیش که بفهمه دنیا دست کیه  

《اللهم صل علی محمد و آل محمد》پروردگارا...از تو ایمانی می خواهم که به قلبم پیوسته باشد...چنان که نیک بدانم که جز آنچه تو برایم نوشته ای به من نرسد...مرا به بهره ای که از زندگی بخشیده ای خرسند دار...

ای وای از دست ما زن ها

خب بیچاره پیام واتساپش که خیلی بیشتر از یه مرسی گفتنه☺

از تو حرکت از من دوست داشتن...برکت از این زیباتر...!؟❤️ ❤❤️عاشقم باش که عاشقتم عشقم‌‌❤‎‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌ ‎‌ ‌‌‌‌‌‌
وااای من یه بار اینکارو کردم کلی چرت و پرت نوشتم زدم تو دیوار حموم😑😑حالا شانس من..دوستش از یه شهر ...

چي نوشته بودي شيطون  

عزیزم خیلیییییییییییی التماس دعا دارم . منو شما همدیگه رو نمیشناسیم ولی تورو خدا یادم کنید تو حرم . دیشب خواب دیدم ، یکی از شهرهای نزدیک مشهدیم و داشتم از شوهرم خواهش میکردم ، یه سر بریم مشهد . 

خواهش میکنم با دعاتون ، خوابمو اجابت کنید . اخه چندهفته ای هست که بد جوری کرفتار یه مشکل شدم .

التماس دعا عزیزم .

خوشبخت و عاقبت بخیر باشی 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
وااای من یه بار اینکارو کردم کلی چرت و پرت نوشتم زدم تو دیوار حموم😑😑حالا شانس من..دوستش از یه شهر ...

وای خدای من😂😂😂😂😂😂

حالا یه گوشه ش رو بزار اینجا اگه قطع دسترسی نمیشی😜

از تو حرکت از من دوست داشتن...برکت از این زیباتر...!؟❤️ ❤❤️عاشقم باش که عاشقتم عشقم‌‌❤‎‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌ ‎‌ ‌‌‌‌‌‌

به قول شوهرم ميگه هركاري كنم آخرش ميگردي تايه چيزي براي گيردادن پيداكني

چي نوشته بودي شيطون    

خیلی چیزای بدی بود خیلی مثبت ۱۸ بود🙈🙈

شوهرم زنگ زد گفت چه چیزاااایی نوشتی آخه..گفتم دوستت چیزی نگفت بهت

گفته نه چیزی نگفته

شوهر رو باید بگیری همچییین پخته بزنیش که بفهمه دنیا دست کیه  

یاده اون تاپیک افتادم ک شوهرم تند میرفت تو جاده منم میترسیدم بعد شوهرم زد کنار بوسم کرد بغلم کرد دست فرمون شوهرم خوبه ک ما نفهمیدیم الان ناراحته یا خوشحال

میشه واسه نیتم یه صلوات بفرستید ممنونم  
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز