2821
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 38 پست
17؟😭😭😭بگردم تو این سن کم چقدر بی پناهه 

تازه اون زنه بچه دار شد همه میگن شبیه دوست پسرشه تمام مخارجش تامین کرد به بهانه دختر خاله و فقر شوهر معتادش 

🪻🌻💫 هرگز تسلیم نشوید امروز سخت است و فردا سخت تر…اما پس فردا روز روشنی برای تون خواهد بود ✨👌 

خودت ببین خو 🤦‍♀️ همه اش یه عکس فیک گذاشته گفته لاک قرمز زدم  لاک قرمز زدم

آره دیدم 😂😂لو رفت 

همینارم داشت میگفت من شک کردم یکم چون هی توضیحات اضافه می‌کرد درمورد لباسشون و مدلشون و اینا انگار داستانه 😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره دیدم 😂😂لو رفت  همینارم داشت میگفت من شک کردم یکم چون هی توضیحات اضافه می‌کرد درمورد لباس ...

منم شک کردم 😂

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....

عروس و داماد یک خانواده

لو‌رفتن 

زندگی عروس از هم پاشیده شد چون زنه

دخترشون با داماد ادامه داد طبیعتا چون مرده

🤢

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

چقدر حال به هم زنه همه چی  همون بهتر که آدم مجرد بمیره😂

تو کل خاندان اینا یک خانواده بودن

ولی تعداد خانواده های خوشبختی که خیانت تو‌ کارشون نیست خیلی بیشتره و آدم باید نیمه پر لیوان رو ببینه

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

من اینو اتفاقا زیاد دورادور شنیدم ولی اصرار دارم که باور نکنم 🙄آخه میدونی چیه پسرا قبلا مردونگی داش ...

حالا پسرا رو میگی اهل خیانت تنوع طلبی یا هر حرف دیگه ای. ولی یه مادر به بچش رحم نکنه خیلی حرفه . بیچاره اون دختر از خونه شوهرش به خونه مادرش هم نمیتونه پناه ببره . کاملا پشتش خالی میشه .