2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بلهه

ولی خوب حس ادم بزرگ بودن میده ب نفر من دوسدارم بگم اووو تو ک فعلن جوونی حالا.مثلن تو جمع فامیل بیشتر ازم نظر میخان مشورت میخان گاهی فک میکنم کلی عمر کردم  

......خدایا ب توکل نام اعظمت.
چ حسی ب ۴ سال دیگ داری

دیگه کنار اومدم.اولش سختم بود عیدا غصم میگرفت میگفتم وااای ی سال پیرترشدم.ولی الان دیگه واسم عادی شده   مادربزرگم سنش خیلی بالاست شاید نود ماشالا سرحال.میگه سن رو زیاد سخت نگیر حال دلت خوب باشه و هوای بقیه رو داشته باشی همیشه دل زنده و سرزنده میمونی

دیگه کنار اومدم.اولش سختم بود عیدا غصم میگرفت میگفتم وااای ی سال پیرترشدم.ولی الان دیگه واسم عادی شد ...

چ خوبب 

ولی خب اخ ادم طراوت جوونیشو از دست میده 

مثلا خودت ب نسبت ۲۰ سالگیت ظاهری تغییری کردی؟

چ خوبب  ولی خب اخ ادم طراوت جوونیشو از دست میده  مثلا خودت ب نسبت ۲۰ سالگیت ظاهری تغییری ...

درسته ادم افت و  تغییرات داره هر چی سنش بالاتر میره ولی خوب دیگه قانون زندگی و طبیعته .بایدسعی کنی لذت ببری از همون زمانی ک توش قرار داری و گذشته رو هم خوبه ب خوشی یاد کنی

درسته ادم افت و  تغییرات داره هر چی سنش بالاتر میره ولی خوب دیگه قانون زندگی و طبیعته .بایدسعی ...

دقیقااا همینطورهه 

خودت چ تغییرات ظاهری داشتی

دیگه کنار اومدم.اولش سختم بود عیدا غصم میگرفت میگفتم وااای ی سال پیرترشدم.ولی الان دیگه واسم عادی شد ...

عزیزم شاید زندگی راحتی داشته 

معنویت ش چطور بوده 

خدا نکرده داغ ندیده؟

عزیزم شاید زندگی راحتی داشته  معنویت ش چطور بوده  خدا نکرده داغ ندیده؟

ن راحت راحتم نبوده.۱۶ سالگی شوهرمیکنه ۲۶ شوهرش میمیره شش تا بچه رو تنهای بزرگ کرد همه روسرانجام رسوند با کارگری مکه رفت کربلا رفت الانم خونه خودشو داره و تنها زندگی میکنه  دیگه شوهر نکردو بچه ها گاهی سر میزنن بهش