2777
2789
روتین پوستی دارم اما یه جوری شده مثل کاغذ خیسی که خشک شده! بهم گفتند با یه اسکراب مشکلت حل میشه  ...

اسکراب قهوه و شکر و روغن زیتون ...اینارو مخلوط کن به شکل خمیر بعد دورانی رو پوستت ۵ دقبقه ماساژ بده قشنگ زبریشو حس کنی ...جاهایی که لک داره بیشتر ماساژ بده ...عالیه ها عالی...رو جوش فعال نمالشون فقط

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسکراب قهوه و شکر و روغن زیتون ...اینارو مخلوط کن به شکل خمیر بعد دورانی رو پوستت ۵ دقبقه ماساژ بده ...

چند قاشق شکر بریزم؟

💞 حسبی الله 💞 برای تعجیل ظهور امام زمان یه صلوات بفرستید 🌹

عزیز اگ روتین نداری اول روتین داشته باش 

پوستتو پاکسازی کن 

شبها سرم کلاژن ساز  یا  کرم روشن کننده بزن بخواب 

روزها ابرسان وضد آفتاب بزن 

برا جای جوش قرص  کلاژن ساز بخور 

لایه بردار هم فیس دوکس میتونی ۱۵ درصدشو بخری دو یا سه شبی یکبار بزنی یکی دو ساعت بعد هم بشوری 

ولی لایه برداری خیلی مراقبت لازم نداره مراقبت نکنی پوستت داغون میشه 

شبهای موقع خواب روغن آرگان هم بزنی پوستو سفید میکنه 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
یه چی میگم فقط خواهشا نریزین رو سرم....کرم معجزه اصل گیر آوردم زدم پوستم عالی شد...‌چون حواب گرفتم م ...

آره اینم اگ قطع کنی خراب میشه پوست 

جاریم دوسال میزد پوستش عالی بود همین که قطع کرد داغون    دوباره شروع کرده داره استفاده میکنه   

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
اسکراپِ سی گل، تو داروخونه بگیر عالیه، من چندساله دارم استفاده میکنم، دکترِپوست برام نوشت

عکسشو بفرست 

ی عکس از پوستت میفرستی 

من پوستم چربه، رنگ پوستم گندمیِ، این اسکراپُ هرموقع میرم حموم میزنم، همون باراول که بزنی یه درجه پوستتو روشن میکنه، قشنگ متوجه میشی 

آره اینم اگ قطع کنی خراب میشه پوست  جاریم دوسال میزد پوستش عالی بود همین که قطع کرد داغون &nbs ...

فیکش بله...ولی اصلیش آسیبی نمیزنه‌‌‌‌...خواهرم یکی دوماه ب عید گرف زد ...تا الان برنگشته و...آسیبی نزده

خدایا شکرت