2777
2789
عنوان

پودر موبرکو عکس رنگی توروخدا کنیییییید

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 42 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لیدوکایین مشکلی نداره؟ شما عکس گرفتی؟میخوام یه سوال بپرسم اگه اشکال نداره عزیزم

نه اشکال نداره تازه من شیاف ضددرد دارن بجا مقعد گذاشتم واژن گفت عیب نداره

(یازده سال درانتظارتوام دخترگلم پسرخوشگلم )😘😍آه ازدستت نی نی سایت ۳ساله هی میخام وارد آکانتم بشم نمیشه اخطارمیده.ولی مرسی که شد بالاخره😂
لیدوکایین مشکلی نداره؟ شما عکس گرفتی؟میخوام یه سوال بپرسم اگه اشکال نداره عزیزم

بپرس عزیزم 

(یازده سال درانتظارتوام دخترگلم پسرخوشگلم )😘😍آه ازدستت نی نی سایت ۳ساله هی میخام وارد آکانتم بشم نمیشه اخطارمیده.ولی مرسی که شد بالاخره😂
اون چیزی که میخوان وارد واژن کنن چجوری؟مثل سرنگه مثلا؟

نه عزیزم مث اون تفنگهایی که برای معاینه منشی بهت میده پلاستیکه .ولی براعکس رنگی فلزیه باز میکنه دهانه رحم باز میشه بعد یه لوله داخل میبره وبعد اون مایع رو بافشار تزریق میکنه که درد داره ولی زمانش کوتاهه .من چن سال پیش انجام دادم دکتر گف دوباره برو که نرفتم دیگم نمیرم بااینکه دفعه پیش دردش خیلی کم وقابل تحمل بود اما نمیخام برم

نه عزیزم مث اون تفنگهایی که برای معاینه منشی بهت میده پلاستیکه .ولی براعکس رنگی فلزیه باز میکنه دهان ...

واااای به اون بزرگیه دستگاهش؟پس حتما فردا از دردش اذیت میشم بخاطر سوزشپوستی که الان دارم ای خداااااا چکاری بود من احمق کردم اخه

از درد تزریقش نمیترسم چون قبلا ای یو ای کردم یکم درد تزریقو تجربه دارم ولی در کل از درد داخلیش نمیترسم.

من اولین بارمه و امیدم بخداست فقط....

انشاالله به امید خدا یه روز خیلی نزدیک تیکر بارداریتو ببینم عزیزم

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
خنک کننده و ضد حساسیته.برای گزیدگی پشه خودم ااستفاده میکنم.امتحانش ضرر نداره

همون موقع که گفتی سریع زدم تا ببینم چی میشه مرسی ازت عزیزم

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
واااای به اون بزرگیه دستگاهش؟پس حتما فردا از دردش اذیت میشم بخاطر سوزشپوستی که الان دارم ای خداااااا ...

نه اون درد نداره مث معاینه فقط چون پودر زدی پوستت خشکه حتما چربش کن فردا هم حتما چرب کن لیدوکایینم بزن نترس توکل برخدا انشالله که هیچ دردی حس نکنی