2777
2789
کارگری در شرکت اون منو برد سرکار

کارگری چی؟ یعنی چکاری انجام میدی؟ خونه ها رو نظافت میکنی؟ 

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

کارگری چی؟ یعنی چکاری انجام میدی؟ خونه ها رو نظافت میکنی؟ 

وضع بابام خوبه ولی خسیسه خونمون بزرگه ولی پول نمیده بهمون منم با مدرک لیسانس رفتم سرکار و عاشق پسری شدم که خلا عاطفی پدرمو پر کرد

دوسش دارم چکار کنم😞

عزیزم اینجا خیلی چیزرو نمیشه گفت خانوما متاهلن تجربه زندگی متاهلی دارن میدونن اول زندگی چطوره ،شما هیچوقت خلوت دو نفره نخواهی داشت یه رابطه زناشویی خوبی نخواهی داشت نمیتونی لباسایی که هر زنی اول زندگی برای همسرش میپوشه بپوشی نمیتونی یه شام دو نفره داشته باشی خیلی کارای دیگه که اول زندگی هر زوجی شیرین میکنهاختیار خودتو خونتو نداری ،الان متوجه نمیشی من چی میگم ولی بعدها افتادی تو زندگی حسرت خیلی چیزا تو دلت میمونه 

وضع بابام خوبه ولی خسیسه خونمون بزرگه ولی پول نمیده بهمون منم با مدرک لیسانس رفتم سرکار و عاشق پسری ...

لیسانس چی داری ؟کارگری یه کار فرسایشیه میتونی دکره های حسابداری ببینی بری سرکار ،حداقل ۱۲ تومن در میاری 

اگه رفتی تو این زندگی بهیچ عنوان به کار نکردن فکر نکن چون بعید میدونم بتونی با این اوصاف سالی یه دست مانتو شلوار کیف و کفش و.... نو بخری

بماند هزینه های دندانپزشک و گوشت و مرغ و مهمان و میوه 

بعدا شیر خشک و پوشک و دوا دکتر بچه 

هزار مناسبت هست که باید به دوست و فامیل کادو بدی

آرایشگاه بری 

کلا به کار نکردن فکرم نکن! 

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

2827
2791
2779
2792