2777
2789
عنوان

مادرشوهر☹

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 25 پست
تاجایی که من میدونم و دیدم شما سوغاتی میبرید اونم‌میگه زیارت قبول.بعدکربلا و‌مکه مهمونی میدن ولی مشه ...

عزیزم مردم برا عروساشون چه کارا که نمیکنن من ک زنگش زده بود خریدم که کردم اما دوریم که نشده بدمش یه زنگ خواسته زیادیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مردم برا عروساشون چه کارا که نمیکنن من ک زنگش زده بود خریدم که کردم اما دوریم که نشده بدمش یه ...

یا حسودی کرده رفتی یا هرچیز دیگه 

ولش کن

بهتر که صداشو نشنوی میخواد ادا دربیاره

هرچی دورتر بهتر

خوب دیگه گفتی. هروقت مادرشوهرتو دیدی اصلا به روی خودت نیار ارزش خودشو نشون داده

یادم میمونه همیشه این کاراشو به دلیل نیست تو فامیل دویتش ندارن من چون دور بودیم نمیدونستم چرا

من انقدر احمق بودم که خریدم اما نمیدمش بعدم ما اصفهانیم اون یکی از شهرستانا

نگو.منتظرنباش زیارت قبول بگه.اون داره شخصیت خودش نشون میده.انتظارداشته باشی ازمردم،شکننده میشی.پارسال مادرشوهرباکل پسراودختراش وعروساش رفت.نه حلالیت خواست نه زیارت قبول گفتم نه منظرسوغاتی بودم.بعدمشهدرفتنشم انگاررفته بودتوبه کنه آدم شه هرجامنوپسرم میدید حال واحوال پرسی میکرد و سدراهم میشد.واقعیتش منم حسابشون نکردم تاباز دوباره روزازنو رفتاراش زندگیم تحت تاثیرقراربده.قطع رابطه بودیم .منم باعار جوابش میدادم.یهوبخودم اومدم گفتم باخودم چطوراونجایی ک باید حسابمون میکردی نکردی بعدبرگشتنتون امامزاده شدیم.دل چرکینم هنوزم ازش ولی حداقل سوژه جدیدنداره دخالت کنه

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
عزیزم مردم برا عروساشون چه کارا که نمیکنن من ک زنگش زده بود خریدم که کردم اما دوریم که نشده بدمش یه ...

حالا ایندفعه سوغاتی ببر برو هم مادرشوهرته هم فامیل برو ببین چی میگه اگه بازهم تحویل نگرفت رفتارتوعوض کن بزار اون توچشم شوهرت بدشه چرا تو

ماما نیستم ولی تعیین جنسیت میکنم🤱
حالا ایندفعه سوغاتی ببر برو هم مادرشوهرته هم فامیل برو ببین چی میگه اگه بازهم تحویل نگرفت رفتارتوعوض ...

نامزدم وقتی من نگم از کجا میفهمه اون چه رفتاری داشته من اصفهانم اون یکی شهرستانا نامزدمم تهرانه

نامزدم وقتی من نگم از کجا میفهمه اون چه رفتاری داشته من اصفهانم اون یکی شهرستانا نامزدمم تهرانه

اخه گفتی گفتم اونم گف سرش شلوغه شاید.بنظرمن که برو اگه تحویل نگرفت به نامزدت بگو نه زنگ زد نه پرسید ولی من باز بخاطرتو اومدم  اینم ازرفتار امروزش که اینجاهم ادم حساب نکرد

ماما نیستم ولی تعیین جنسیت میکنم🤱