2777
2789
عنوان

خرج ماهیانه زندگی و پس انداز کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 5451 بازدید | 62 پست
ماهی ده تومن اجاره؟؟؟ چخبره ، پول پیش چقدر دادین مگه

وای دست رو دلم نذارین ما مشهدیم تقصیر خودم بود هی گفتم فلان محل  باشه دو خواب باشه الان گیر کردیم تو اجارش فقط منتظرم خالی کنم اینجارو برم ی خواب تو محلهمعمولی تر همش تقصیر من شد انقد خانوادم سخت گیری کردن منم سخت گرفتم 

درسته مشکل اینجاست ک باید پس انداز کنی ک از اجاره نشینی راحت شی

جاری من پدرپولداری داشت

بهش گفته بودبجای جهازبیاخونه بخرم

جاریم قبول نکرده بود

اینوجاریم به من گفت شدتجربه

پول جهازووام ازدواج وقرض وقوله و......خونه خریدم

شایدباورت نشه

هیچی هیچی نخریدم

درحد۱کتری وقوری و۶استکان ولیوان و۴تابشقاب وکاسه و۳تاقابلمه

همین

۲تاهم تشک وپتو

بجای اجاره انگار۱۰سال قسط خونه رودادیم وتموم شدالحمدالله

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۵ نفرین ماهی ۹ ملیون اصلا پس انذاز ندارم چون  نمیرسیم قسط و خوراک بچها مدرسه دارن واقعا سخته ال ...

اره برای پنج نفر ۹ ملیون کم میاد شغل دوم و آنلاین فکر کردین بهش 

کلا خرج و مخارج بالاست ما فقط:خوب میخوریم و لباس برای دخترم میخریم خودمون زیاد لباس نمی خریم الان چون درگیر خونه هستیم بیشتر حقوقمون میره برا قسط ولی خوب میخوریم گوشت ومرغ و ماهی و میوه و سبزیجات هر دو شاغلیم 

من نمیدونم چقدر پس انداز میکنیم یعنی شوهرم نمیگه کلا عادتشه پولاشو یه جا قایم کنه و به کسی نگه ، من ...

درسته واقعا باید اهل پس انداز باشی من اصلن نیستم متاسفانه 

وای دست رو دلم نذارین ما مشهدیم تقصیر خودم بود هی گفتم فلان محل  باشه دو خواب باشه الان گیر کرد ...

اشتباه نکن توروخدا ماهی ده ملیون پول بی زبون رو چرا میدی دست صابخونه؟؟؟ خواهشا امسال پاشو برو جای ارزون تر یکم پس انداز کن ، یعنی من شوهرمو انقدر زور کردم ک قرض کنخ پول پیش زیاد بده ک اجاره ندیم به هیچ وجه ، حتی دو تومن هم باشه زورم میاد توی یک سال میشه ۲۴ ملیون مگه کم پولیه؟؟؟ حالا شما توی یک سال ۱۲۰ ملیووون اجاره میدین🤕🤕🤕خواهشا دیگه جای ارزون تر بگیر

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️ برای سلامتی و ظهور امام زمانمون صلوات میفرستی؟ لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیری خودم و خانوادم هم یه صلوات بفرست🥺❤️  ببخشیدا برای خونه دار و شدن همه مستأجرا و خونه دار شدن من ، و برای اینکه دامن همه سبز بشه و صاحب فرزند سالم و صالح بشیم هم یدونه صلوات بفرست مرسی🥺❤️  عرق پیشونی و لباسای از کار کثیف شده ی عشقمو زندگیمو شوهرمووو با یه دنیا عوض نمیکنم چه برسه به یه ادم دیگه❤❤❤😍
جاری من پدرپولداری داشت بهش گفته بودبجای جهازبیاخونه بخرم جاریم قبول نکرده بود اینوجاریم به من گف ...

واقعا عالیه کاش این کارو میکردیم الان جتی از اون مراسمازدواجم ‌اون همه بریز لواشک پشیمون شدم میگم کاش پولشو میگرفتیم خونه میگرفتیم

اشتباه نکن توروخدا ماهی ده ملیون پول بی زبون رو چرا میدی دست صابخونه؟؟؟ خواهشا امسال پاشو برو جای ار ...

اره عزیزم خیلی اشتباه کردم تقصیر خانوادم و بعد خودم شد باعث شدن اول زندگی خیلی سخت بگیرم پشیمونم حتما امسال عوض میکنم حتما 

اشتباه نکن توروخدا ماهی ده ملیون پول بی زبون رو چرا میدی دست صابخونه؟؟؟ خواهشا امسال پاشو برو جای ار ...

باورت نمیشع ی خوابمون هم کلا انباریه اینقدم پول اجاره میدیم خیلی پشیمونم خیلی 

واقعا عالیه کاش این کارو میکردیم الان جتی از اون مراسمازدواجم ‌اون همه بریز لواشک پشیمون شدم میگم کا ...

دقیقا

من عقدوعروسیم خوب بود

ولی مارسم جمع کردن پول داریم وپول عقدوعروسی برگشت

ولی جهازم صفرصفر

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣